Relancering af danskenergibørs.dk

Dansk Energibørs blev oprindelig etableret i marts 2010, som en markedsplads for både små og store virksomheder, der søger køb/salg af energibesparelser.

EnergySolution ejer og driver danskenergibørs.dk – Danmarks ældste og største markedsplads for køb og salg af dokumenterede energibesparelser. Og vi er glade for at kunne fortælle at Danskenergibørs.dk i marts 2015 er blevet relanceret med en masse nye muligheder for både købere og sælgere.

På Dansk Energibørs er sælger altid garanteret en mindstepris (den aktuelle garantipris fremgår af forsiden) for sin energibesparelse/projekt og har også mulighed for at tilkøbe ekstra tryghed vedr. projektet vha. en certificeret gennemgang af projektet fra Dansk Energibørs, der sikrer køber at beregninger og forudsætninger er korrekte. Certificeringen udføres af EnergySolution (Energirådgivningsvirksomhed med ISO 9001- certificering i håndtering af energibesparelser).

Det er gratis at oprette sig som bruger på Dansk Energibørs, der betales ikke noget abonnement eller salgskommission af de handler, der gennemføres via Dansk Energibørs. Der betales dog en mindre købskommission på 2.500 kr, for at købe et projekt.

Se danskenergibørs.dk hér.

Energibesparelser for industrien