Energiselskaber

Hos EnergySolution har vi igennem en årrække hjulpet energiselskaber med, at varetage enten deres komplette energisparemål  eller en del af det.

Dette gør vi bl.a. via vores online-ansøgningsløsning, hvor både private og aktører kan ansøge om energitilskud (Energiselskabernes energispareindsats):

PRIVAT- & ERHVERVSBESPARELSER.DK

Totalhåndtering af jeres energisparemål

TOTALLØSNING – VI KLARER ALT!

EnergySolution tilbyder en totalhåndtering af dit energisparemål. Vi tager os af alt fra kvalitetssikring til finde besparelserne, så du trygt kan læne dig tilbage og lade os klare arbejdet!

SELVSTÆNDIG LØSNING

Med denne løsning anvender I vores online-værktøj, men står for det hele selv. Denne løsning kan anbefales til energiselskaber som har en dedikeret ansat, som er rigtig godt inde i Energispareaftalen.

KUNDETILPASSET LØSNING

Strik din egen løsning sammen. Vi kan være behjælpelige med alt fra kundeservice og kvalitetskontrol, til at finde energibesparelser til jer.

LOVGIVNING

Vi har vores egne programmører, som hele tiden opdaterer løsningen med nye tiltag og sikrer, at online-værktøjet altid lever op til gældende lovgivning.

KVALITETSKONTROL

EnergySolution tilbyder at lave kvalitetskontrol for jer og vi er ISO9001-certificerede i kvalitetskontrol af energibesparelser. På denne måde sikrer I jer, at alle jeres energibesparelser bliver 100% kontrolleret og lever op til gældende regler. (En del af totalløsningen).

BESPARELSER I EGET NET

Vi tilbyder at beregne, beskrive og dokumentere energibesparelser, som I opnår i jeres eget net. Skifter I f.eks. en pumpe kan I opnå en energibesparelse som kan indberettes.

HYDRAULISK OPTIMERING

Vi har ansat Jens Andersen, som er ekspert i hydraulisk optimering. Han beregner, beskriver og dokumenterer projektet, så det er klar til implementering. – Og det kan selvfølgelig indberettes!

ONLINEPORTAL

I får jeres eget online-værktøj som kan anvendes af private, samarbejdspartnere/aktører og jer selv. Selvfølgelig med jeres egne farver og logo. (En del af totalløsning).

KØB AF ENERGIBESPARELSER

Vi laver løbende energiprojekter, som vi afsætter direkte til energiselskaber (Energiselskabernes energispareindsats). Ring og hør om vi har et projekt der matcher det I står og mangler.

KUNDESERVICE

Brug for nogen der kan hjælpe kunderne igennem? Vi tilbyder kundeservice og vejledning af private og aktører, så de får indberettet deres energibesparelser til jer korrekt. (En del af totalløsningen).

 

 

Optimering af fjernvarmenet

Hobro Varmeværk A.m.b.a.

Hobro Varmeværk er i samarbejde med EnergySolution ved at optimere fjernvarmenettet, således at fremløbstemperaturen kan sænkes i hele nettet og udfordringer med kapacitetsbegrænsning og spidslasteffekt i kolde perioder kan undgås. EnergySolution beregner energibesparelsen og sikrer dokumentation til indberetning af energibesparelsen, hvilket dækker mere end halvdelen af Hobros krav til energibesparelser i 2017. Ved at beregne muligheder for temperatursænkning, i de dele af fjernvarmenettet som umiddelbart ikke bliver berørt, blev der fundet et besparelsespotentiale som var fire gange så stort som forventet.

Udover beregning og dokumentation, klarlagde EnergySolution andre muligheder for optimering af fjernvarmenettet i Hobro, hvor både installering af boosterpumper, samt omløb i distributionsnettet i perioder uden forbrug vil resultere i yderligere energibesparelser.

Læs den fulde case hér.

Privatbesparelser.dk

ansøgningsside