Energitilskud online

privatbesparelser.dk/erhvervsbesparelser.dk

privatbesparelser. dk/erhvervsbesparelser.dk er et 2-i-1 online ansøgningssystem for administration og udbetaling af energitilskud til private, virksomheder og offentlige institutioner, – direkte eller via håndværker (jf. Energiselskabernes energispareindsats).

På privatbesparelser.dk kan energiselskabets privatkunder søge om energitilskud, for energibesparelser som de overdrager til energiselskabet. Og på erhvervsbesparelser.dk kan håndværkere, som energiselskabet har forhåndsgodkendt, indberette energibesparelser og søge om tilskud, på vegne af private, virksomheder og offentlige institutioner.

Det er en løsning, der er udviklet til energiselskaber, til at håndtere deres samlede årlige energisparemål. Den letter administrationen af både små og store tilskud væsentligt og udfylder de årlige indberetningsskemaer helt automatisk. Og så er den tilmed nem, billig og hurtig at implementere.

 ansøgningsside

Privatbesparelser.dk

Privatbesparelser.dk er et online ansøgningssystem for energitilskud til private, som der linkes til fra jeres hjemmeside. I får altså jeres egen personlige løsning/ansøgningsside opsat grafisk med egne farver og logo, så når ansøgeren kommer ind på tilskudssiden, vil det være tydeligt at det er jer der står som formidler af tilskuddet.

Baseret på standardværdikataloget
På ansøgningssiden kan private søge om tilskud til energiforbedringer i hjemmet, på baggrund af standardværdikataloget. Det er kun muligt at udfylde en ansøgning der kan forhånd godkendes og selve godkendelsesdelen er en automatiseret proces.

Nemt for ansøgeren
Processen er opbygget så simpelt, at ansøgeren selv kan sidde og lege med beregningerne, for at se hvad der kan søges tilskud til og hvor stort et beløb der kan søges til hver forbedring. Der kan søges tilskud til hver eneste kategori i standardværdikataloget. Og til dette behøver man ikke at oprette sig som kunde.

Ansøgningsforløbet
Når ansøgeren beslutter sig for hvad han vil ansøge om, udfyldes der en række personlige oplysninger og ansøgningen registreres i systemet.
Ansøgeren modtager nu en automatisk bekræftelse på at ansøgningen er godkendt, så arbejdet med energiforbedringerne kan påbegyndes. Når arbejdet er afsluttet, uploader ansøgeren dokumentation i form af kvitteringer samt evt. billeder og tekst. Herefter sker kvalitetskontrollen, hvor ansøgningen tjekkes op mod kvitteringer og tilskuddet bliver overført til den konto der anført under personlige oplysninger.
Ansøgeren kan til enhver tid logge på hans private side og se hvilke ansøgninger han har foretaget og evt. fået gennemført.

Erhvervsbesparelser.dk

Erhvervsbesparelser.dk er ligeledes et online ansøgningssystem for energitilskud. Denne tilskudsside er jeres administrative værktøj til at håndværkere/aktører, som I har forhåndsgodkendt, kan indberette besparelser på vegne af deres kunder, når de laver energiforbedringer for dem. Hvad enten det er private kunder eller erhvervskunder. Denne løsning kan både håndtere indberetninger af besparelser baseret på Standardværdikataloget og på baggrund af specifikke beregninger.

Skal man vælge begge løsninger?
Det er helt op til jer, om I vil bruge både privatbesparelser.dk og erhvervsbesparelser.dk, eller blot en af løsningerne. Vælger I at bruge begge løsninger, har i et system der kan håndtere alle jeres energibesparelser i et samlet administrationssystem.

Næsten ingen administrativt arbejde
Den eneste administrative håndtering der skal laves, er kvalitetskontrollen af ansøgningerne og dataudtræk til import i eget økonomistyringssystem/bank samt udtræk af autoudfyldte skemaer til den årlige indberetning. Disse opgaver løses meget simpelt i løsningen, som har et fælles administrationssystem for tilskudssiderne.

Eller slet ingen administrativt arbejde
Der er mulighed for at vælge tre modeller af løsningen. Læs mere hér.

God mulighed for at markedsføre jer
I får ved oprettelsen af jeres tilskudside til private, leveret en markedsføringspakke. Den indeholder en informationsskrivelse omkring løsningen (opsat med eget logo og farver), der bl.a. kan sendes til eksisterende kunder, for at markedsføre det nye tiltag. Der medfølger også en annonce til annoncering om løsningen, ligesom der medfølger en pressemeddelelse om jeres nye tiltag, som kan bruges til lokalpressen.

Et par gode grunde
Privatbesparelser.dk og Erhvervsbesparelser.dk, er ikke kun en nem løsning for at opnå jeres energisparemål. Det er også en rigtig god mulighed, for at markedsføre jeres energiselskab lokalt. Ligesom løsningen sørger for at energiselskabets tilskudskroner bliver i lokalområdet.

Nemt og hurtigt at komme i gang med
Fra I bestiller privatbesparelser.dk og evt. erhvervsbesparelser.dk til I kan lancere dem på jeres hjemmeside, går der som regel ikke mere end 5-7 arbejdsdage. Så I kan lynhurtigt have jeres egen løsning.

Kontakt os
Lyder dette som en løsning, der kunne være interessant for jeres energiselskab og vil I gerne have en demonstration af løsningen eller har I spørgsmål omkring løsningen, så kontakt os endelig.