Velkommen til Michael

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi pr. 1 .juni har budt hjertelig velkommen til endnu en ny kollega i vores rådgiver-team; Michael Haarup Hansen.

Michael er ansat som Projektleder & Seniorrådgiver og vil i samarbejde med resten af rådgiver-teamet hjælpe industrivirksomheder med at finde de mest lønsomme energiprojekter.

Michael er uddannet civilingeniør inden for energi- og maskinteknik og har erfaring med procesintegration og termiske systemer. Han har sine styrker inden for måling, modellering og simulering og han elsker, at arbejde tæt sammen med kunder. Michael arbejder også med ledelsessystemerne ISO 9001, 14001 og 50001, hvor han er uddannet Lead Auditor. Han er desuden registreret energisynskonsulent på B-niveau (reg.nr. E-144 B) .

Vi glæder os til samarbejdet!

Nyansættelser/Uddannelse

Månedens case: Forbedret varmegenvinding på proteinlinje

Karup Kartoffelmelfabrik sparede 22 procent af gasforbruget med ventiler. 

Det var en succes for Karup Kartoffelmelfabrik at installere modtryksventiler for bedre varmegenvinding, når protein udskilles fra kartoffelsaft. Driften er forbedret, og så har virksomheden reduceret næsten en fjerdedel af gasforbruget i processen.

Læs hele casen her: Case produktionsoptimering Karup Kartoffelmel

Månedens case/nyhed

Mangler I at få udført energisyn?

Energistyrelsen har i sidste uge sendt remindere til de virksomheder, som mangler at få foretaget det obligatoriske energisyn. Vi har flere energisynskonsulenter i vores skarpe team og hjælper jer gerne med at nå i mål. For nærmere info kontakt projekt- og afdelingsleder Jesper Veilstrup. Virksomheder med mere end 250 ansatte (globalt) og en årlig omsætning på >50 mio. euro ell. en årlig balancesum på >43 mio. euro er omfattet af Energisynet. Læs mere om energisynet hér.

Energibesparelser for industrien - Energipolitik

Energiledelse handler om mere end bare kroner og øre

Der blev stillet skarpt på gevinsterne ved at indføre energiledelse, da EnergySolutions Jesper Veilstrup holdt foredrag for en facility management-gruppe.

Kan energiledelse overhovedet betale sig?

Det er et spørgsmål, som EnergySolutions rådgivere ofte bliver stillet, når de præsenterer værktøjet til at forbedre energieffektiviteten.

  • Energiledelse er som den nye dreng i klassen. Hvor vi tænker kvalitetsledelse som en selvfølge, så oplever vi mere tøven overfor energiledelse. Man bekymrer sig om at bruge tid på noget, hvis man ikke er garanteret et økonomisk afkast. Vi prøver at anskueliggøre fordelene, siger Jesper Veilstrup, teamleder for rådgiverne i EnergySolution.

Det var også et af omdrejningspunkterne, da Jesper Veilstrup for nyligt besøgte et EGN Danmark netværksmøde for at gøre en facility management-gruppe klogere på fordelene ved energiledelse.

  • Ved hjælp af velimplementeret energiledelse kan der høstes væsentlige besparelser på energiforbruget, men der er andre fordele end kroner og øre, som blandt andet kan komme facility managerne til gode, forklarer Jesper Veilstrup.

Han fremhæver derudover miljøbevidsthed, branding, medarbejderinvolvering og risikostyring som gevinster. Især sidstnævnte bliver facility managernes hjælpende hånd.

Få styr på energien

Ved at opsætte målere ved energikilderne kan facility managerne blandt andet lettere og tidligere spotte energislugere og planlægge vedligehold og udstyrsrenoveringer. For eksempel kan målere på et ventilationsanlæg fortælle, når vitale dele som en rotorveksler trænger til vedligehold eller udskiftning.

  • Hvis du ikke bruger ressourcer på at måle og analysere forbruget, så kan du heller ikke regne på, hvor du kan spare eller sætte ind, hvis det samlede energiforbrug begynder at stige, siger han.

På netværksmødet oplevede Jesper Veilstrup, at facility managerne tog godt imod præsentationen af energiledelse. Du kan læse mere om, hvordan EnergySolution hjælper virksomheder med at implementere energiledelse efter ISO50001 her.

 

Energibesparelser for industrien - Energipolitik

Velkommen til Erik og Michelle

I løbet af den sidste måned har vi været så heldige, at kunne byde velkommen til hele to nye medarbejdere. Vi er glade for at kunne sige velkommen til Erik og Michelle.

Erik er ansat som Projektleder & Seniorrådgiver og vil i samarbejde med resten af vores rådgiver-team hjælpe industrivirksomheder med at finde de mest lønsomme energiprojekter.

Michelle er ansat som Studie- & Projektmedarbejder og skal hjælpe os med at brande virksomheden og lave virksomhedscases, pressemeddelelser, produktbeskrivelser og tekster til LinkedIn.

Vi glæder os til samarbejdet!

Nyansættelser/Uddannelse

Vi er flyttet!

Så er vi flyttet ind i vores skønne nye lokaler på True Møllevej 1 i Tilst, da vi var vokset ud af de gamle lokaler. Vi ligger nu tæt på motorvejen og smukke marker. Vi er næsten færdige med at tømme flyttekasser – kig endelig forbi til en kop kaffe, hvis I kommer forbi!

Diverse

Mød Kim på Energiforum 2018

Interesserer du dig for ventilation og energieffektivisering?

Så har du mulighed for både at læse en spændende artikel om emnet og evt. deltage i en workshop på Energiforum 2018 om driftfolkenes 20 bedste råd om ventilation.

Læs Kim Grandts artikel: “Ventilation med indbygget energieffektivitet” hér.

Kim kommer også på Energiforum 2018 d. 6.-7. marts 2018 på Hotel Nyborg Strand og afholder en workshop om emnet (workshop nr. 3 som afholdes d. 7. marts kl.9.30). Se hele programmet for Energiforum 2018 hér.

Energibesparelser for industrien

Velkommen til Jannie!

Vi er glade for at byde velkommen til Jannie Schiller-Larsen, vores nye salgskoordinator. Jannie skal stå for kvalitetshåndtering af energisparesager fra en stor del af virksomhedens kunder.  Hun skal også stå for en del af den daglige kontakt & support til energiselskaber, aktører samt slutkunder og derudover varetage opgaver for salgschefen.

Vi glæder os til samarbejdet!

Nyansættelser/Uddannelse

Nyt standardværdikatalog

Så er det nye Standardværdikatalog version 7.0 trådt i kraft. Vi har implementeret de ændringer det har medført på ansøgningssiderne og hvis I har spørgsmål til dem er I meget velkomne til at tage fat i os. For aftaler (med slutkunder) indgået efter d. 31. jan 2018 skal version 7.0 af standardværdikataloget anvendes. For aftaler før anvendes det katalog, som var gældende på tidspunktet.

Det nye Standardværdikatalog kan findes hér.

 

Ikke kategoriseret

Månedens case: Optimering af malerkabine

Vi har hjulpet JAI-Overfladebehandling A/S, med at få optimeret deres malerkabine og kombikabiner. Det blev en løsning der muliggør recirkulering og genvinding af afkastluften, som har sikret dem, hvad de selv kalder en optimal energiløsning på deres anlæg.

Læs hele casen her: Case_JAI-O_optimering af malerkabine og kombikabiner

 

Ikke kategoriseret
Næste side »