Mød Kim på Energiforum 2018

Interesserer du dig for ventilation og energieffektivisering?

Så har du mulighed for både at læse en spændende artikel om emnet og evt. deltage i en workshop på Energiforum 2018 om driftfolkenes 20 bedste råd om ventilation.

Læs Kim Grandts artikel: “Ventilation med indbygget energieffektivitet” hér.

Kim kommer også på Energiforum 2018 d. 6.-7. marts 2018 på Hotel Nyborg Strand og afholder en workshop om emnet (workshop nr. 3 som afholdes d. 7. marts kl.9.30). Se hele programmet for Energiforum 2018 hér.

Energibesparelser for industrien

Velkommen til Jannie!

Vi er glade for at byde velkommen til Jannie Schiller-Larsen, vores nye salgskoordinator. Jannie skal stå for kvalitetshåndtering af energisparesager fra en stor del af virksomhedens kunder.  Hun skal også stå for en del af den daglige kontakt & support til energiselskaber, aktører samt slutkunder og derudover varetage opgaver for salgschefen.

Vi glæder os til samarbejdet!

Nyansættelser/Uddannelse

Nyt standardværdikatalog

Så er det nye Standardværdikatalog version 7.0 trådt i kraft. Vi har implementeret de ændringer det har medført på ansøgningssiderne og hvis I har spørgsmål til dem er I meget velkomne til at tage fat i os. For aftaler (med slutkunder) indgået efter d. 31. jan 2018 skal version 7.0 af standardværdikataloget anvendes. For aftaler før anvendes det katalog, som var gældende på tidspunktet.

Det nye Standardværdikatalog kan findes hér.

 

Ikke kategoriseret

Månedens case: Optimering af malerkabine

Vi har hjulpet JAI-Overfladebehandling A/S, med at få optimeret deres malerkabine og kombikabiner. Det blev en løsning der muliggør recirkulering og genvinding af afkastluften, som har sikret dem, hvad de selv kalder en optimal energiløsning på deres anlæg.

Læs hele casen her: Case_JAI-O_optimering af malerkabine og kombikabiner

 

Ikke kategoriseret

Ny ISO 9001 certificering

Vi har fået vores ISO 9001 certificering opgraderet til 2015-standarden og i den forbindelse, har vi samtidig fået alle vores arbejdsprocesser ind under vores ISO9001-certificering, så scopet på vores certificering nu dækker alt hvad vi laver: ’Gennemførelse af energi-, miljø- og procesoptimering samt kvalitetshåndtering af energispareprojekter i henhold til energiselskabernes energispareforpligtelser.’

Se certifikatet og læs mere hér.

Energibesparelser for industrien - Energibesparelser for private

Månedens case: Udskiftning af biokedel

Med EnergySolution som projektleder, har Hornsyld Købmandsgård installeret en ny biokedel og sparer nu både tid og penge på driften. Via 750 meter fjernvarmerør leveres der nu også varme til Triple A, der har glæde af større effekt og lavere varmepris.

“Vi har haft et rigtig godt og tillidsfuldt samarbejde med EnergySolution, der har styret projektet med sikker hånd. Det hele startede egentlig med isolering af nogle rør og hen ad vejen formede der sig et stort projekt. EnergySolution har udvist et stort engagement og det har været givende at samarbejde omkring projektet.”
Jens Christian Jensen, Teknisk chef
Hornsyld Købmandsgård A/S

Læs casen: Case Hornsyld Købmandsgård Udskiftning af biokedel

Energibesparelser for industrien - Månedens case/nyhed

Vi søger nye kollegaer!

Vi søger to nye kollegaer.  Lige nu mangler vi både en energi- & industrirådgiver samt en intern salgssupport. Er du vores nye kollega?

Energi- & industrirådgiver

Som energi- og industrirådgiver i EnergySolution i Tilst bliver du en del af et dynamisk team, hvor din rolle vil være at kortlægge kunders optimeringspotentiale med de nødvendige værktøjer.

Læs jobopslaget hér.

Intern salgssupport – gerne med teknisk baggrund

Kan du varetage virksomhedens onlineportal, hvor du får ansvar for at håndtere ansøgninger om energitilskud fra installatører og privatkunder? Hvis ja, så kan EnergySolution i Tilst være din nye arbejdsplads!

Læs jobopslaget hér.

Jobopslag

Månedens case: Energioptimering ved etablering af vandfabrik

EnergySolution har, sammen med Kamstrup, kombineret moderne indeklimateknologier således at Kamstrups nye vandfabrik overholder Kamstrups høje krav til indeklima uden at gå på kompromis med energieffektiv drift.

Allan Søegaard, facility manager ved Kamstrup siger føgende om samarbejdet:

“Samarbejdet med EnergySolution sikrede Kamstrup grundlaget for en investerings- og drift-økonomisk teknisk løsning. Et samspil mellem nytænkning og moderne teknologi, hvilket er resultatet af en optimal indeklimaløsning til industrielt brug i vores nye vandcenter.”

Læs hele casen hér.

Ikke kategoriseret

Gazelle 2017 i hus!

Vi blev glade da vi var i postkassen i morges!

Ikke kategoriseret

Månedens case: optimering af net

I forbindelse med at Hadsund Bys Fjernvarmeværk har indgået en totalaftale med EnergySolution vedr. energibesparelser, var EnergySolutions fjernvarmeeksperter forbi Hadsund og snakke optimering af fjernvarmenet. Herefter startede EnergySolution på et grundigt dataanalyse og dokumentationsarbejde til stor fordel for Hadsund Bys Fjernvarmeværk.

Bo Holt Andreassen, direktør for Hadsund Bys Fjernvarme, fortæller om samarbejdet:

“Det var meget positivt, men også lidt tankevækkende at vores tidligere renoveringer kunne realisere en energibesparelse svarende til en tredjedel af vores årlige krav.
Vi havde egentlig indberettet det vi mente var dokumenterbare besparelser ifbm. disse projekter.”

Læs mere i selve casen: Case Hadsund Bys Fjernvarme Optimering af net

Ikke kategoriseret
Næste side »