Om EnergySolution

EnergySolution A/S
Anelystparken 47 D, 8381 Tilst
Denmark
Telefon: 70 404 101
CVR-nr.: 34585997
Bankoplysninger: Sparekassen Kronjylland Reg. 6181 Konto. 0010714621

Hos EnergySolution har vi sat et skarpt hold til at rådgive vores kunder med energi-, miljø, og procesoptimering. Se hvem vi er under Rådgivere.

EnergySolution blev stiftet i 2012 af ejer Martin Raaby Skou. Efter en lang og succesfuld karriere som energirådgiver hos Energimidt, valgte han at blive selvstændig.
Martin Raaby Skous filosofi har fra starten været, at EnergySolution skulle løfte niveauet i rådgiverbranchen fra en-til-en-komponent-udskiftning til proces- & produktionsoptimering.

Ambitionen er, at optimere virksomheders totaløkonomi og energiaftryk, fordi vi altid stræber efter at være de dygtigste til energi-, miljø- og procesoptimering – og aldrig går på kompromis med kvaliteten og den rigtige løsning.

EnergySolution er grundlagt som et rådgivningsfirma, med speciale i håndtering af energibesparelser for industrivirksomheder (+ 2.500.000 kWh/år) og som leverandør af serviceydelser til energiselskaber. Energiselskaber tilbydes brancheløsninger til nemmere håndtering af energibesparelser i privatmarkedet.

EnergySolution er bygget op på et solidt fundament, bestående af tre stærke forretningsområder:

  • Energi-, miljø- og procesoptimering til industrivirksomheder
  • Online ansøgningssystemer til energiselskaber
  • Energisyn og Energiledelse