1 min read

Vi søger sustainability kollegaer!

Featured Image

𝐊𝐞𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐮/𝐞𝐫 𝐝𝐮 𝐯𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐧𝐲𝐞 𝐤𝐨𝐥𝐥𝐞𝐠𝐚? I EnergySolution søger vi lige nu 2 dygtige kolleger til udarbejdelse af Miljøvaredeklarationer (EPD) og Livscyklusvurderinger (LCA) til vores kontor i Aarhus eller Holstebro (Kbh. er også en mulighed).

Vi har travlt med at hjælpe vores industrikunder med hele deres bæredygtighedsrejse og i den sammenhæng også en bred vifte af LCA, GHG og EPD-opgaver. Som vores nye Sustainability Specialist kommer du med i hele processen fra tilbudsgivning til rapportering.

Du kommer til at indgå i et veletableret team med andre EPD-specialister, LCA-rådgivere og sælgere, og du skal derfor kunne veksle mellem sparring med andre, individuel løsning af opgaver, styring af projektøkonomi og deadlines.

Og udover at vi har nogle af branchens mest succesfulde energi- og bæredygtighedsrådgivere (som har sikret os 5 Gazeller i streg) og slår os op på faglighed og kvalitet, har vi en holdning om at det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor gør vi en masse for at facilitere et godt arbejdsmiljø, hvor du bl.a. kan deltage i fredagsløb med coach, hyggelige sociale arrangementer, en hurtig bordfold-turnering med kollegaerne & eller vores årlige julebanko med familien.

Læs mere om jobbet her: https://indkom.dk/jobunivers/?hr=show-job%2F103751%26locale%3Dda_DK - og tag endelig fat i Jesper Kirkegaard hvis du har spørgsmål til det faglige eller Kamilla Wingfield Grøn hvis der er andet du er nysgerrig på.

#job #jobopslag #sustainability #teamenergysolution

1 min read

Vi søger sustainability kollegaer!

𝐊𝐞𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐮/𝐞𝐫 𝐝𝐮 𝐯𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐧𝐲𝐞 𝐤𝐨𝐥𝐥𝐞𝐠𝐚? I EnergySolution søger vi lige nu 2 dygtige kolleger til...

2 min read

10 års jubilæum og ny CEO

- Ejerleder Martin Raaby Skou styrker virksomhedens strategiske og kommercielle ledelse med den erfarne Michael...

1 min read

Kollegaer søges!

Vil du være en del af et dynamisk hold, der rådgiver industrikunder inden for energi-, miljø- og procesoptimering, så...