1 min read

Vi søger to kollegaer!

Featured Image

𝐊𝐞𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐮/𝐞𝐫 𝐝𝐮 𝐯𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐧𝐲𝐞 𝐤𝐨𝐥𝐥𝐞𝐠𝐚? I EnergySolution søger vi lige nu 2 dygtige medarbejdere til vores kontor i Aarhus eller Holstebro. Vi søger både en automationsingeniør samt en rådgiver og projektleder til grøn omstilling i industrien.

Rådgiver og projektleder til grøn omstilling i industrien
Vil du være med til at rådgive anerkendte industrikunder omkring grøn omstilling via energi-, miljø- og procesoptimering? Og er du en stærk projektleder, der kan kortlægge, definere og gennemføre tekniske projekter fra idé til implementering? Vi søger dig, der brænder for at gøre en grøn og positiv forskel for kunderne gennem energi-, drifts- og CO₂-besparelser
sammen med dedikerede kolleger på vores kontor i Aarhus (Tilst) eller i Holstebro. Læs hele jobopslaget hér: Rådgiver og projektleder søges!

Automationsingeniør med solid PLC og SCADA erfaring
Er du en dygtig PLC-programmør, der også behersker SCADA-løsninger? Har du lyst til at være en del af et dedikeret team, hvor vi brænder for at gøre tingene bedre og sammen lykkes med at udvikle de bedste innovative tekniske løsninger? Læs hele jobopslaget hér: automationsingeniør søges!

Udover at vi i EnergySolution har nogle af branchens mest succesfulde energi- og bæredygtighedsrådgivere (som har sikret os 5 Gazeller i streg) og slår os op på faglighed og kvalitet, har vi en holdning om at det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor gør vi en masse for at facilitere et godt arbejdsmiljø, hvor du bl.a. kan deltage i fredagsløb med coach, hyggelige sociale arrangementer, en hurtig bordfold-turnering med kollegaerne & eller vores årlige julebanko med familien.

Læs mere om de to jobs på vores karriereside - og tag endelig fat i Jesper Kirkegaard hvis du har spørgsmål til det faglige eller Kamilla Wingfield Grøn hvis der er andet du er nysgerrig på.

#job #jobopslag #sustainability #teamenergysolution

1 min read

Velkommen til Jesper

Der er gang i den grønne omstilling 🍀 - og vi er glade for, at vi i dag har kunne byde velkommen til endnu en...

Velkommen til Henrik

Vi er super glade for at kunne sige velkommen til vores nye praktikant Henrik Jørgensen i EnergySolution 🙋‍♂️.

Henrik...
1 min read

Velkommen til Oliver

Det er med stor glæde at vi byder velkommen til vores nye kollega Oliver Fjellander, der er ansat som sustainability...