Claus Mose Hansen

iStock-1173544006

CMH_1096x896

 

Claus Mose Hansen

CTO

 

+45 20 978 135
cmh@energysolution.dk

Claus står i spidsen for EnergySolutions automationsteam og det er Claus, der sammen med de ansvarlige programmører kvalitetssikrer softwaren programmeret i EnergySolution Automation. Med mere end 15 års erfaring med programmering og ledelse, har Claus stort kendskab til, hvordan løsningerne, vi leverer, udføres efter vores kunders krav, behov og lovkrav.

For Claus er potentialerne ved automation og programmering store og spændende, fordi man så og sige kan programmere problemer væk. En maskine kan med det rette software få et helt nyt liv og løse alverdens udfordringer for virksomheder. Oplevelsen af at kunne bidrage med stor værdi til kunder og f.eks. hjælpe med til at energioptimere en virksomhed eller løse et knudret problem, finder Claus fascinerende. Det var dét, der for mange år siden fik ham til at skifte kurs fra klassisk maskinmester til programmør og senere til at starte MH-Automation, der blev købt af EnergySolution i februar 2019.

Når Claus ikke arbejder, er han enten at finde på sin mountainbike eller racercykel. Med racercyklen har han deltaget i flere motionscykelløb bl.a. DGI Hærvejsløbet, En Forårsdag i Thy (Thy-rundt) og Fjorden Rundt. Derudover nyder Claus at bruge meget tid med sin familie.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.