Lasse Bjerregaard

iStock-1173544006

LB_1096x896

 

Lasse Bjerregaard

Projektleder & Senior rådgiver

 

+45 41 318 159
lb@energysolution.dk

Teknik er sjovt. Så simpel er forklaringen på, hvorfor Lasse er endt som maskinmester. Siden barnsben har han nysgerrigt undersøgt og skilt alverdens ting af for at finde ud af, hvordan de virker. Jagten på den næste tekniske udfordring og udvikling er og bliver Lasses helt store drivkraft. En drivkraft han hver dag bruger i jobbet som projektleder og senior rådgiver i EnergySolutions Engineering-team.

En kombination af interesse og tilfældigheder førte ham først til en uddannelse som automekaniker og dernæst maskinmester – to uddannelser, der har gjort ham til praktisk mester i alle former for teknik.
I energibranchen stilles hans tekniske nysgerrighed, fordi der her er mulighed for at undersøge og arbejde med forskellige typer af tekniske processer og anlæg. Særligt store procestunge industrivirksomheder har Lasses interesse.

I sin fritid kører Lasse på mountainbike eller er at finde i skoven med sin hustru og deres tre børn. Sammen går de på jagt efter gode pinde til huler eller sprøde svampe til aftensmaden. Det er i skoven og på familieferie, at han får ladet batterierne op.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.