Grøn energi og CO2-offset

 

iStock-1166043850spejl_1096x896

HVORDAN KAN VI GØRE VORES VIRKSOMHED ENDNU MERE GRØN, OG HVORDAN LAVER VI GRØN KOMPENSATION?

I EnergySolution hjælper vi dig med at skifte til vedvarende energikilder og spare på energien i dine anlæg og bygninger. Det er det, vi kalder konvertering, reduktion og optimering.

Det er den primære vej til grøn omstilling af din virksomhed. Men varmen i rørene og strømmen i ledningerne tager farve efter det energi-mix, der løber i dem. Derfor hjælper vi dig med at vælge de rigtige udbydere og kompensere på anden måde, hvis noget af energien stammer fra fossile kilder.

Der er mange muligheder for at købe grøn strøm og CO2- offset i markedet i dag. Men vi guider dig, så du kan få en gennemsigtig og troværdig klimavenlig profil.

Er du ambitiøs, vil vi gerne hjælpe dig med at blive CO2-neutral. De første tre skridt er at konvertere, reducere og optimere, det fjerde at kompensere, f.eks. gennem støtte til skovrejsning, der binder CO2 fra atmosfæren. Endelig skal indsatsen dokumenteres og helst også certificeres. Men når arbejdet er færdigt, står du med en stærk bæredygtighedsprofil, der også styrker din employer branding.

Hvor fremtidssikret din bæredygtige profil er, vil vise sig. Der er allerede et pres fra NGO’er og progressive virksomheder for ikke kun at blive klimaneutral, men at overkompensere og blive klimapositiv.

Der findes mange udbydere af klimakompensation, og det kan være svært at vælge imellem dem. Vi hjælper dig med at håndplukke de mest seriøse partnere, der tilbyder effektive og gennemsigtige projekter, der bliver kontrolleret af uafhængige parter.

Læs mere om rapportering & kommunikation af klima og miljø

Hvordan kan vi kommunikere vores klimaindsats, og hvordan sikrer vi compliance?

læs mere om step 7 i  mod grøn omstilling

iStock-177232985_1096x896

Kan vi hjælpe med jeres rejse?

 

Ønsker I at blive klogere på grøn energi og CO2-offset? Eller hjælp til andres steps i rejsen mod grøn omstilling?

Så er I mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lige netop jeres behov.

  Mød vores hold af rådgivere

 

Hør hvad vi kan gøre for jer

LFK_1096x896

Har du mod på mere? Se vores relaterede emner og cases.

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.