Omstillingen til grøn produktion

 

iStock-490607422_1096x896

HVORDAN KAN VI SIKRE, AT VORES VIRKSOMHED BLIVER GRØN OG OMSTILLE DE RESSOURCER VI BRUGER?

Den grønne omstilling af virksomheden kræver både teknisk indsigt i produktionen og forståelse for de love og regler, som skaber incitamenter til forskellige løsninger.

Vi sørger for at identificere dit udgangspunkt, analysere dine forretningsprocesser og præsentere de mulige løsninger.

Vi hjælper dig med din grønne omstilling gennem analyse, rådgivning og den konkrete, tekniske justering af dine anlæg. Så din produktion og drift både bliver klima- og miljømæssigt bæredygtig og økonomisk bæredygtig.

Markedet – fra produktionsmetoder til kundernes og investorernes præferencer – er præget af støtteordninger og afgifter, som også skal tages med i ligningen. Disse favoriserer forskellige strategier, som driver udviklingen i en grønnere retning.

De internationale aftaler og politiske mål bliver omsat til nationale reduktionsforpligtelser, som virksomhederne før eller siden må tage på sig.

Den grønne omstilling i virksomheden kræver, at organisationen arbejder systematisk for at afværge, begrænse eller udskyde virksomhedens bidrag til den globale opvarmning. Det handler om at udfase brugen af fossile brændsler og samtidig mindske brugen af forurenende ressourcer og kritiske råvarer.

For at komme i mål med omstillingen viser vores erfaring, at organisationen må arbejde bredt, på tværs af virksomheden. Omstillingen sker ikke ved enkelte nedslag, men ved at organisationen forstår bredden og arbejder helhedsorienteret.

Skal indsatsen vare ved, forudsætter det naturligvis, at omstillingen sker på en økonomisk rentabel måde. I EnergySolution holder vi altid fokus på projekternes omkostninger, tilbagebetalingstid og mulighed for at styrke din forretning.

Læs mere om optimering af ressourcer og energi

Hvordan kan vi sikre fokus og gøre vores virksomheds omstilling smartere?

Læs mere om step 4 i  mod grøn omstilling

Ressouceoptimering_1096x896

Har du mod på mere? Se vores relaterede emner og cases

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.

Kan vi hjælpe med jeres rejse?

 

Ønsker I at blive klogere på omstillingen til grøn produktion? Eller hjælp til andres steps i rejsen mod grøn omstilling?

Så er I mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lige netop jeres behov.

  Mød vores hold af rådgivere

 

Hør hvad vi kan gøre for jer

JKI_1096x896

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.