Optimering af ressourcer og energi

 

Ressouceoptimering_1096x896

HVORDAN KAN VI IDENTIFICERE OG OPTIMERE VIRKSOMHEDENS RESSOURCE- OG ENERGIFORBRUG?

En produktionsvirksomhed kan ikke undgå at bruge ressourcer, så kunsten er at bruge så få som muligt og bruge dem så skånsomt som muligt for klimaet og miljøet.

Det første, vi gør, er at identificere, hvor du bruger ressourcerne, og hvordan du udnytter dem. Dernæst hjælper vi dig med at vælge de rigtige energikilder og råmaterialer. Og så sørger vi for, at du udnytter dem effektivt i dine anlæg og bygninger. Oftest kan du reducere dit ressourceforbrug og dine udledninger betydeligt, og omkostningerne tilsvarende.

De krav, virksomheder bliver mødt med, ændrer sig hele tiden, og teknologien er under konstant udvikling. Derfor skærper vi også din organisations strategiske blik på ressourceforbruget og dens evne til at drage fordel af nye tekniske løsninger.

Det er vigtigt at have organisationen bag sig, når man arbejder på at optimere ressourceudnyttelsen og reducere omkostningerne. Vi hjælper dig med at udvikle en ansvarsbevidst virksomhedskultur, der på sigt skaber konkurrencefordele og et stærkere brand.

Virksomhedens arbejde med at optimere ressource- og energiforbruget er meget mere end at skifte til LED-belysning og slukke lyset efter sig, det er en holdningsændring, der handler om nysgerrighed på nye teknologier og den kreative samtænkning af tekniske anlæg, så systemerne kommer til at supplere hinanden.

Det kræver, at virksomheden har indsigt og forståelse for egne processer, eksisterende og fremtidige teknologier, og formår at sætte det i relation til virksomhedens strategiske og operationelle behov. Der skal skabes forudsætning for, at organisationen kan sætte handlinger bag ordene med kort- og langsigtede planer for optimeringen af virksomheden.

Vi hjælper dig med at optimere dit ressource- og energiforbrug gennem en grundig kortlægning af virksomheden baseret på vores målinger og dine data. Vi identificerer konkrete handlemuligheder, og hjælper dig med at implementere dem teknisk og organisatorisk.

Læs mere om grøn energi

Hvordan kan vi gøre vores virksomhed endnu mere grøn?

læs mere om step 6 i  mod grøn omstilling

iStock-1166043850spejl_1096x896

Kan vi hjælpe med jeres rejse?

 

Ønsker I at blive klogere på optimering af ressourcer og energi? Eller hjælp til andres steps i rejsen mod grøn omstilling?

Så er I mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lige netop jeres behov.

  Mød vores hold af rådgivere

 

Hør hvad vi kan gøre for jer

MS_1096x896

Har du mod på mere? Se vores relaterede emner og cases.

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.