Produkters klima- og miljøaftryk

Produkter

HVORDAN KAN VI UDVIKLE VORES PRODUKTER MED ET MINDRE AFTRYK PÅ KLIMAET OG MILJØET?

Både kunder og myndigheder stiller stigende krav til virksomheder, om at dokumentere produkternes påvirkning af klimaet og miljøet – hvad enten det er igennem miljøvaredeklarationer eller gennem leverandørdokumentation. Denne dokumentation kommer i stigende grad til at fungere som virksomhedens license to operate - både når det gælder selektionskriterier på udbud og virksomhedens eller produktets image.
At kende virksomhedens klima- og miljøaftryk helt ned på produktniveau giver bedre mulighed for at identificere og realisere reduktionsmuligheder og dermed differentiere sig fra konkurrenterne.

Hos EnergySolution opgør vi dit produkts klima- og miljøaftryk ved brug af LCA (livscyklusvurderinger). Vi tilbyder forskellige løsninger der passer til det formål der bedst understøtter den situation du og din virksomhed befinder sig i. Har din virksomhed f.eks. brug for en deklaration på jeres produkt, således I kan rapportere udledninger fra produktets livscyklus, kan du læse om vores EPD’er (Environmental product declaration) her.
Har du brug for at analysere effekten af et nyt produktdesign nye produktionsmetoder, eller miljødata som skal understøtte beslutningstagning i virksomheden, kan du læse mere om vores produkt LCA’er her, og de muligheder der findes på området.

Er du i tvivl om dit fokus skal være på at få opgjort dine miljøpåvirkninger for hele virksomheden eller kun for jeres produkter, kan du kontakte Lotte for en snak eller læse mere om vores ydelser på virksomhedens klima- og miljøaftryk her.

Læs mere om omstillingen til grøn produktion

Hvordan kan vi sikre, at vores virksomhed bliver grøn, og omstille de ressourcer, vi bruger?

Læs mere OM STEP 4 I  MOD GRØN OMSTILLING

iStock-490607422_1096x896

Har du mod på mere? Se vores relaterede emner og cases

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.

Kan vi hjælpe med jeres rejse?

 

Ønsker I at blive klogere på jeres produkters klima- og miljøaftryk? Eller hjælp til andres steps i rejsen mod grøn omstilling?

Så er I mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lige netop jeres behov.

  Mød vores hold af rådgivere

 

Hør hvad vi kan gøre for jer

AIV_1096x896

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.