Produkters klima- og miljøaftryk

Produkter

HVORDAN KAN VI UDVIKLE VORES PRODUKTER MED ET MINDRE AFTRYK PÅ KLIMAET OG MILJØET?

Flere og flere stræber efter en bæredygtig livsstil, og efterspørgslen på grønne produkter stiger. Det giver virksomhederne nye muligheder for at innovere, vokse og påtage sig et socialt ansvar (CSR).

Vi tager udgangspunkt i en helhedsorienteret analyse af din virksomhed og dine produkters påvirkning af klimaet og miljøet. Sådan giver vi dig et sikkert grundlag for at udvikle dine produkter og fortsætte din vækst med nye afsætningsmuligheder.

Både kunder og myndigheder stiller stigende krav til virksomhederne om at dokumentere produkternes påvirkning af klimaet og miljøet – hvad enten det er igennem miljøvaredeklarationer eller gennem leverandørdokumentation. Denne dokumentation kommer i stigende grad til at fungere som virksomhedens license to play – både når det gælder hårde selektionskriterier og de blødere image-markører. Manger virksomheder oplever allerede det stigende fokus på klimaet og miljøet, når de byder ind på opgaver.

At kende virksomhedens fodaftryk helt ned på produktniveau giver bedre mulighed for at differentiere sig fra konkurrenterne og tilbyde skræddersyede løsninger til klima- og miljøbevidste kunder og samarbejdspartnere. Det giver også bedre mulighed for at udvikle produkterne og stille specifikke krav til sine underleverandører.

I EnergySolution hjælper vi dig med at udvikle mere bæredygtige produkter og indgå i en cirkulær forretningsmodel, som i højere grad genanvender klodens og virksomhedens ressourcer. Investeringen vil ofte betale sig hjem, fordi du kan reducere omkostningerne, lave bedre branding og øge dine afsætningsmuligheder.

Læs mere om omstillingen til grøn produktion

Hvordan kan vi sikre, at vores virksomhed bliver grøn, og omstille de ressourcer, vi bruger?

Læs mere OM STEP 4 I  MOD GRØN OMSTILLING

iStock-490607422_1096x896

Har du mod på mere? Se vores relaterede emner og cases

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.

Kan vi hjælpe med jeres rejse?

 

Ønsker I at blive klogere på jeres produkters klima- og miljøaftryk? Eller hjælp til andres steps i rejsen mod grøn omstilling?

Så er I mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lige netop jeres behov.

  Mød vores hold af rådgivere

 

Hør hvad vi kan gøre for jer

AIV_1096x896

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.