Virksomhedens klima- og miljøaftryk

iStock-622809590_1096x896

HVORDAN KAN VI FINDE VORES VIRKSOMHEDS AFTRYK PÅ KLIMAET OG MILJØET, OG HVAD KAN VI GØRE VED DET?

Det er nødvendigt at kende sin baseline, når man vil arbejde struktureret med sine reduktioner på tværs af værdikæden og på langs af forsyningskæden. Vores analyser identificerer dine hotspots og hjælper dig med at sætte ambitiøse og realistiske mål.

Virksomhederne bliver i stigende grad tvunget til at tage ansvar for planeten. Nationale ambitioner og internationale forpligtigelser skærper kravene til virksomhedernes påvirkning af miljøet og klimaet. Forbrugerne stiller øgede krav om transparens og samfundsansvar til deres brands. Medarbejdere søger mening i tilværelsen hos ansvarlige og proaktive virksomheder. Og etiske investeringer fylder stadigt mere hos investorer og finansielle institutioner.

Alle stakeholders vil se handling, og den kan du bedst levere og dokumentere, når du kender din baseline.

I EnergySolution er vi eksperter i energi, produktion og miljøteknologi. Vi leverer alt fra overordnede screeninger til dybe analyser af din virksomheds klima- og miljøpåvirkninger. Vi sørger for at måle på de rigtige parametre, og vi hjælper dig med at tolke resultaterne, træffe de rigtige beslutninger og føre dem ud i livet.

Viser der sig behov for at reducere din virksomheds påvirkning af klimaet og miljøet, har vi mange års erfaring i at omstille produktionen. Ofte kan energiforbruget og CO2-udledningen reduceres ved at skifte energikilder, integrere industrianlæggene og isolere bygningerne, og miljøpåvirkningen reduceres ved at anvende genbrugsmaterialer og begrænse spildet.

Vi arbejder på tværs af organisationen og gennem hele forsyningskæden. Vi skuer udad for at efterleve internationale standarder, samtidig med at vi fokuserer helt nært på dine projekters realistiske tilbagebetalingstid.

Læs mere om produkters klima- og miljøaftryk

Hvordan kan vi udvikle vores produkter med et mindre fodaftryk på klimaet og miljøet?

Læs mere om step 3 i  mod grøn omstilling

Produkter

Har du mod på mere? Se vores relaterede emner og cases

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.

Kan vi hjælpe med jeres rejse?

 

Ønsker I at blive klogere på jeres virksomheds klima- og miljøaftryk? Eller hjælp til andres steps i rejsen mod grøn omstilling?

Så er I mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lige netop jeres behov.

  Mød vores hold af rådgivere

 

Hør hvad vi kan gøre for jer

SB_1096x896

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.