FN'S VERDENSMÅL

 

 

verdensmaal_1096x896

 

ENERGYSOLUTION ARBEJDER FOR AT NÅ FN’S VERDENSMÅL

 

Danmark er blandt de bedste FN-lande mht. til at realisere FN’s verdensmål. Både i 2017 og 2018 indtog vi fornemt andenpladsen, hvilket understreger, at målene er højt på agendaen i danske virksomheders CSR-strategier samt i dansk politik – og med god grund.

De 17 verdensmål skal sikre en bæredygtig udvikling verden over, hvorfor det er vigtigt, at danske virksomheder interesserer sig for målene. Mange danske virksomheder er allerede i dag frontløbere indenfor grøn energi, vand og cirkulær økonomi. De er til stede i mange afkroge af verden, hvor de skaber gode arbejdspladser.

Men selvom Danmark er blandt de bedste FN-lande, mangler et stort antal danske virksomheder fortsat at få øjnene op for de mange forretningsmuligheder, der følger med målene. Ifølge Dansk Erhverv, er det særligt danske virksomheder i SMV-kategorien, som skal til at få integreret verdensmålene i deres forretningsmodel.

Det er i dag hovedsageligt store danske virksomheder med mere end 250 medarbejdere, der i større eller mindre grad beskæftiger sig med målene. I EnergySolution arbejder vi derfor for at få flere danske virksomheder til at sætte verdensmålene højt på agendaen.

Der er rigtig meget godt at hente for virksomheder, der interesserer sig for verdensmålene – og det uanset virksomhedens størrelse. Energi- og procesoptimeringer kan bl.a. resultere i store energibesparelser eller reduceret vandforbrug, hvilket i sidste ende kan ses på bundlinjen og klimaet.

I EnergySolution hjælper vi vores kunder med at udføre arbejde indenfor de verdensmål, hvor vi har erfaring og ekspertise. Uanset om vores kunde er en stor virksomhed eller en del af SMV-kategorien, så kan vi bidrage med viden om bl.a. bæredygtig energi, industri, økonomisk vækst samt ansvarligt forbrug og produktion.

Oplever I lignende problemstillinger?

Ønsker I at tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med et mere bæredygtigt og effektivt energiforbrug, er I mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lige netop jeres behov. Vi tilbyder alt fra generel rådgivning ift. energi- og procesoptimeringer til 360°-projekter.

  Mød vores hold af rådgivere

 

Hør hvad vi kan gøre for jer

AIV_1096x896

Har du mod på mere? Se vores relaterede emner og cases.

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.