INTELLIGENTE BYGNINGER OG PRODUKTIONER
MED BMS-SYSTEMER

 

 

intelligente-bygninger_1096x896

 

INTELLIGENTE OG ENERGIEFFEKTIVE BYGNINGER & PRODUKTIONER

 

Med BMS-systemer kan jeres bygninger & produktion blive intelligente og energieffektive via udnyttelse af data og teknologi.

Med traditionelle CTS- og BMS-systemer kan du styre, regulere og overvåge alle tekniske installationer, fx ventilation, køle- & varmeanlæg, lyskilder, solafskærmning m.v., så de er fuldstændig behovstilpasset og arbejder sammen om at skabe det bedste indeklima, på den mest energieffektive måde.

Går du skridtet videre fra BMS-system til Intelligent bygning/produktion (iBMS), så sørger du for at systemet bruger egne data til disse opgaver, så du går fra et manuelt system til et automatisk, der selv håndterer behovsændringer. Og det kræver ikke yderligere/nyt udstyr, det er bare en bedre udnyttelse af dit eksisterende udstyr.

En intelligent bygning/produktion er ikke bare mere bæredygtig, da den udnytter energiforbruget optimalt, den sørger også for det bedste indeklima m.v. (fx lys, markiser), uanset om det drejer sig om kontormiljø, særlige produktionsforhold, styring ifht. udnyttelse af ressourcer/lukketider m.v.

Bygninger står for næsten 40% af verdens CO2-udledning, så det er et væsentligt sted at sætte ind. iBMS kan opspore afvigelser, finde forbedringsforslag og optimere energiforbruget - alt sammen noget der vil reducere bygningens CO2-udledning.

Der er mange udbydere af BMS-systemer, men ikke mange der har kompetencer til at sikre at dit BMS-system udnytter alle de metadata, som det tilvejebringer = gøre det intelligent. Det kan vi i EnergySolution. Vi har indgående kendskab til alle BMS-systemer og kan tilbyde jer de mest innovative og digitale løsninger på markedet.

 

UDBYTTE:

  • Èn samlet styrings- og kontrolløsning, der kan overvåge driften, advisere om fejl, generere rapporter samt vise trendkurver og alarmhistorik
  • Energieffektiviseret drift og reduceret energiforbrug (bæredygtig løsning) = reducere bygningens CO2-udledning
  • Optimalt indeklima altid = bedre komfort (mindsket sygefravær)
  • Forbedret indeklima vil øge produktiviteten
  • Tidsstyret anlæg tilpasset produktionens processer/kontorets behov
  • Intelligent system = minimering af manuelt arbejde og bedre energiudnyttelse
  • Fuldt overblik over jeres energiforbrug
Vi har lavet en kort film, der viser dig, hvordan dine bygninger og produktion kan gøres intelligente.

 

Oplever I lignende problemstillinger?

Ønsker I også at gøre jeres bygninger eller produktioner intelligente med BMS-systemer, er I mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lige netop jeres behov. Vi tilbyder alt fra generel rådgivning ift. energi- og procesoptimeringer til 360°-projekter.

  Mød vores hold af rådgivere

 

Hør hvad vi kan gøre for jer

JKI_1096x896

Har du mod på mere? Se vores relaterede emner og cases.

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.