KEDEL- & DAMPSYSTEMER

 

 

Kedel-og-dampsystemer_1096x896

GENBRUG JERES ENERGI MED ET EFFEKTIVT DAMPSYSTEM

Damp kan transportere store varmegrader samt opvarme luft. Det er særligt relevant for virksomheder, der tørrer produkter og råmateriale. Tørreprocesser kræver meget høje temperaturer, hvilket kræver meget energi.

Et kedel- og dampsystem, der genbruger energi effektivt, er derfor særligt relevant for virksomheder, der bruger høje temperaturer i sin produktion. At genbruge energien pynter på bundlinjen.

Energi skal bruges mest effektivt så mindst muligt går til spilde. Derfor laver vi altid behovsanalyser af vores kunders produktionsflow. Vi er specialister i at måle og analysere kedel- og dampsystemer over tid. Dermed bliver vores kunders nye løsninger, er de mest optimale og energireducerende. Samtidig søger vi løsninger, der med til at optimere brændselsforbruget og produktkvaliteten.

Vores kendskab til markedet gør, at vi kan udarbejde udbud og finde de bedste løsninger til den bedste pris. Derudover har vi erfaring med store som små kedel- og dampsystemer, så vi altid kan dimensionere et nyt system efter kundens specifikke behov.

UDBYTTE:

  • Genbrug energien mest optimalt
  • Reducer energiforbruget med 5 - 30%
  • Få kortlagt de steder, der er penge og energi at spare
  • Opnå bedre produktværdi, -kvalitet og -mængde med optimerede tørreprocesser
  • Få afdækket hvilken brændselsmetode, der er mest optimal

Oplever I lignende problemstillinger?

Ønsker I også at optimere jeres kedel- og dampsystemer, er I mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lige netop jeres behov. Vi tilbyder alt fra generel rådgivning ift. energi- og procesoptimeringer til 360°-projekter.

  Mød vores hold af rådgivere

 

Hør hvad vi kan gøre for jer

TJ_1096x896

Har du mod på mere? Se vores relaterede emner og cases.

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.