Webinar

Få en kort intro til rammerne i den nye energieffektiviseringsordning for overskudsvarme (EFO) og få vores bud på hvordan din virksomhed kommer i gang med at afsætte jeres overskudsvarme til ekstern anvendelse.

Reglerne for udnyttelse af overskudsvarme er nu endelig besluttet ved lov og det giver en række nye muligheder for et grønnere Danmark.

For de virksomheder som allerede i dag leverer overskudsvarme, betyder det mulighed for afgiftsfritagelse og for de virksomheder der har et potentiale for ekstern afsættelse af virksomhedens overskudsvarme, åbner der sig mulighed for en såvel økonomisk som samfundsmæssig grøn gevinst, ved at forstå mulighederne med den nye energieffektiviseringsordning og afgiftsfritagelse.

I EnergySolution er vi eksperter i at rådgive omkring og implementere overskudsvarme-projekter og derfor vil vi gerne benytte lejligheden med dette webinar til en indføring i rammerne omkring den nye lovgivning - og give vores bud på hvordan jeres virksomhed kommer i gang med at afsætte jeres overskudsvarme til ekstern anvendelse.

På webinaret vil I høre om:

  • Hvad er de overordnede rammer for EFO?
  • Hvilke muligheder giver EFO industrien?
  • Hvordan kommer I som virksomhed i gang med at anvende jeres overskudsvarme til ekstern afsætning?
  •  Hvilke input omkring overskudsvarme er gode at have med i rygsækken?

Hvis I allerede nu vil i gang med overskudsvarme-projekter skal I naturligvis bare tage fat i os - og ellers opfordrer vi alle som påtænker udnyttelse af virksomhedens overskudsvarme at deltage i dette webinar og få forståelse for, om EFO giver mening for jeres virksomhed, så I derigennem kan bidrage til den grønne omstilling.

Tilmeld dig dette 30 minutters gratis webinar - og bliv klogere på hvordan din virksomhed kommer i gang med at afsætte overskudsvarme til ekstern anvendelse.

 

Onsdag d. 23/2 kl.9 – 9.30.

 

Du tilmelder dig via nedenstående kontaktformular. Det er gratis at deltage i arrangementet, men der er et begrænset antal pladser (efter først til mølle-princip). 

Webinar tilmelding - Afgiftsfritagelse ifbm ekstern udnyttelse af overskudsvarme

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.