Webinar

Bliv klogere på EPD'er (miljøvaredeklarationer)

Får du krav fra kunderne om at levere EPD’er på dine produkter eller er du nysgerrig på at vide, hvordan du kan bruge EPD’er strategisk?

Dette webinar er særligt for dig, der vil skærpe din viden om EPD´er; hvilken betydning de har for din virksomhed og hvordan EPD’er kan anvendes i kommunikation.

Jesper Kokborg Lassen har erfaring med at udgive EPD’er i hele Nordeuropa og er specialiseret i at udarbejde og vejlede gennem hele processen, samt give anvisninger til optimeringsmuligheder og kommercielle strategier.

Du får indsigt i den bagvedliggende metode og praksis, hvordan du læser EPD’en - og vigtigst af alt, du lærer hvad det giver af muligheder i markedet.


Webinaret vil give dig:

  • Indsigt i hvad en EPD er
  • Viden om hvad en EPD som virksomhed gør dig i stand til
  • Viden om hvad der skal til for at komme i gang med at udarbejde en EPD
  • Mulighed for at stille specifikke spørgsmål og få vejledning, der passer præcist til din situation  

Kom med på vores gratis webinar: Bliv klogere på EPD'er (miljøvaredeklarationer):

 

Tirsdag d. 18/6 kl.9.00 – 09.45.

 

Du tilmelder dig via nedenstående kontaktformular. Det er gratis at deltage i arrangementet, men der er et begrænset antal pladser (efter først til mølle-princip). 

Webinar tilmelding - Bliv klogere på EPD'er (miljøvaredklarationer)

Vilkår for deltagelse
  • Webinaret er udarbejdet til dig, der arbejder i/ejer en virksomhed som er interesseret i at arbejde med virksomhedens bæredygtighed og projekter vedr. procesoptimering inden for energi, miljø & produktion. 
  • Selvstændige konsulenter eller rådgivere (der arbejder for rådgivningsvirksomhed) kan anmode om en plads ved at skrive til kw@energysolution.dk.Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.