Webinar

Få forståelse for hvordan energioptimering understøtter både den grønne agenda, konkurrenceevnen og arbejdsmiljøet. Og hør hvordan du konkret kan tilgå arbejdet med energioptimering i din virksomhed.

Energioptimering en afgørende løftestang til at reducere de drivhusgasemissioner, der bidrager til klimaændringer. Energioptimering er ofte mere omkostningseffektivt end andre CO2-reduktionsmetoder og energioptimeringsprojekter understøtter overgangen til vedvarende energi, ved at reducere behovet for kapacitetsudvikling. At øge effektiviteten og reducere energiforbruget kan tilmed reducere jeres driftsomkostninger.

Langt højere fokus og øget investering i energieffektivisering er forventet og nødvendigt, for at opnå klimamålene i 2035. Og der er tre veje dertil:
  • Undlad at bruge energi
  • Konvertere til lav emissions energikilder
  • Reducere og optimere vores energianvendelse
Kom med på dette 30 minutters webinar og hør om vigtigheden af og tilgangen til at arbejde kontinuerligt med energioptimering.

På webinaret vil vi give dig forståelse for hvordan energioptimering understøtter både den grønne agenda, konkurrenceevnen og arbejdsmiljøet. Og vi vil fortælle dig hvordan du konkret kan tilgå arbejdet med energioptimering.
 
På webinaret vil du bl.a. høre om:
  • Hvad driver behovet for energioptimering?
  • Effekten af energioptimering
  • Tilgangen til energioptimering
  • Tilskud til energiprojekter
  • En case
Tilmeld dig vores 30 minutters gratis webinar - og bliv klogere på hvordan din virksomhed kommer i gang med at arbejde med energioptimering.
 

Torsdag d. 6/6 kl.9 – 9.30.

 

Du tilmelder dig via nedenstående kontaktformular. Det er gratis at deltage i arrangementet, men der er et begrænset antal pladser (efter først til mølle-princip). 

Webinar tilmelding: Energioptimering - vejen til grøn omstilling

Vilkår for deltagelse
  • Webinaret er udarbejdet til dig, der arbejder i/ejer en virksomhed som er interesseret i at arbejde med virksomhedens bæredygtighed og projekter vedr. procesoptimering inden for energi, miljø & produktion.
  • Selvstændige konsulenter eller rådgivere (der arbejder for rådgivningsvirksomhed) kan anmode om en plads ved at skrive til kw@energysolution.dk.Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.