Webinar

Industriel gaskonvertering

 

Går I med tanker om at konvertere væk fra gas i jeres virksomhed?

Med den seneste tragiske udvikling i situationen i Ukraine og Rusland og de generelt voldsomme prisstigninger på energi, er tiden inde til at sætte turbo på processen med at nedbringe eller konvertere jeres virksomheds gas-forbrug.

Mange tror, at de ikke kan undvære gas til deres virksomheds processer/opvarmning, men teknologisk kan man i dag smelte stål med el og vi ser at der i mange industrier, er kommet flere muligheder for at konvertere og elektrificere, -både på kort og lang sigt-, bl.a. med højtemperatur-varmepumper.

Konverteringen gavner ikke bare økonomisk, den accelererer også jeres grønne omstilling. Arbejder I med klimaregnskab og CO2-reduktion i scope 1, er der store fordele at hente ved en konvertering.

Men konverteringen sker ikke på en enkelt nat, - derfor er det vigtigt at få lavet en plan.

Så kom med på lyn-webinar:

Torsdag d.1/12 kl. 9 - 9.45


Hvor vi vil præsentere forskellige standardkoncepter for elektrificering af gas-forbrug i processer/ opvarmning og kort komme ind på de tilskudsmuligheder der er med erhvervspuljen p.t. til konvertering/elektrificering.

Du tilmelder dig via nedenstående kontaktformular. Det er gratis at deltage i arrangementet, men der er et begrænset antal pladser (efter først til mølle-princip). 

Webinar tilmelding - Industriel gaskonvertering

Vilkår for deltagelse
  • Webinaret er udarbejdet til dig, der arbejder i/ejer en virksomhed som er interesseret i projekter vedr. optimering og automation inden for energi, miljø eller produktion.   
     
  • Selvstændige konsulenter eller rådgivere (der arbejder for rådgivningsvirksomhed) kan anmode om en plads ved at skrive til bnf@energysolution.dk.Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.