Webinar

Hvordan sikrer I, at jeres produkter imødekommer fremtidens forventninger og krav om bæredygtighed?

På dette 30 minutters webinar klæder vi jer på, så I finder ud af hvordan jeres virksomhed kan gøre brug af LCA og klimadagsordenen i jeres arbejde med udvikling af jeres produkter.  Således at produkterne endnu bedre imødekommer fremtidens krav til klima, miljø - og særligt bæredygtighed.

Deltag i webinaret og find ud af hvordan LCA (Life Cycle Assessment) og CCF (Corporate Carbon Footprint) kan hjælpe jeres organisation til at arbejde målrettet med reduktion og optimering i forhold til klima- og miljøpåvirkninger og hvordan I kan anvende det som konkurrenceparameter samt til optimering af jeres produkter. 

På webinaret, vil vores eksperter dele ud af deres erfaringer og diskutere: 

  • Hvad er LCA og hvordan anvendes det i store virksomheder i dag?
  • Hvordan kan I anvende LCA-data og LCA-viden til at imødekomme kundekrav?
  • Høre om en konkret LCA-case fra den virkelige verden
Tilmeld dig dette 30 minutters gratis webinar - og bliv klogere på hvordan din virksomhed kan tage et skridt videre mod vores fælles ansvar; bæredygtighed.

 

Onsdag d. 23/11 kl.9 – 9.30.

 

Du tilmelder dig via nedenstående kontaktformular. Det er gratis at deltage i arrangementet, men der er et begrænset antal pladser (efter først til mølle-princip). 

Webinar tilmelding - LCA

Vilkår for deltagelse
  • Webinaret er udarbejdet til dig, der arbejder i/ejer en virksomhed som er interesseret i projekter vedr. optimering og automation inden for energi, miljø eller produktion.   
     
  • Selvstændige konsulenter eller rådgivere (der arbejder for rådgivningsvirksomhed) kan anmode om en plads ved at skrive til bnf@energysolution.dk.Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.