Faerch

Optimering af indeklima

ifbm. produktion af emballage

færch plast case
 

 

UDGANGSPUNKT

Faerch er en del af kapitalfonden Advent International. Virksomheden producerer døgnet rundt emballage til færdigretter, fersk kød og Food to Go.

En udvidelse af produktionskapaciteten stillede krav til en mere energieffektiv drift af ventilationsanlæggene.

 

UDFORDRING

I forbindelse med udvidelsen af kapaciteten, ønskede Faerch at nå i mål med øget energieffektivisering, mere samspil mellem produktionens anlæg samt flere synergier i hele produktionen.

Udfordringen var, at varmebelastningen fra produktionens maskiner varierede. Derfor skulle der findes en løsning, som drifter efter den aktuelle belastning i produktionen.

Faerch er rigtig godt tilfreds med det anlæg, vi har fået. Samarbejdet med EnergySolution gav ro i maven, og projektet har været godt styret fra dag et af.
Johnny Sørensen
Team Leader Maintenance ved Faerch

PROJEKTET

EnergySolution stod for den fulde projektledelse herunder udbudsmateriale, vurdering af tilbud, projektstyring og kvalitetssikring.

Vi udførte behovsanalyser og målinger af energiforbruget, hvilket gjorde det muligt for os at udtænke og programmere en skræddersyet styringsløsningen til anlægget, så det drifter efter den aktuelle belastning.

Faerch fik installeret et af markedets mest energibesparende ventilationsanlæg med varmegenvinding via dobbelt kryds. Dermed fastholder anlægget en høj effektivitet ved lav kapacitet.

Hele projektet byggede på et godt og vedholdende samarbejde mellem EnergySolution og Faerch. Et samarbejde, der fortsætter i nye projekter.

DET FIK FAERCH

  • Energioptimeret produktion
  • Projektledelse fra start til slut
  • Behovsanalyser og målinger af energiforbrug
  • Skræddersyet styringsløsning
  • Bedre indeklima
  • Forventet energibesparelse: 838.000 kWh/år
  • Forventet besparelse: 420.000 kr./år
  • Projektets tilbagebetalingstid: 25 måneder

Oplever I lignende problemstillinger?

Ønsker I at energioptimere jeres produktion, er I mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lige netop jeres behov.

  Mød vores hold af rådgivere

 

Hør hvad vi kan gøre for jer

TJ_1096x896

Har du mod på mere? Se vores relaterede emner og cases.

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.