Job og karriere

Karriereside_1096x896l

SAMMEN SKABER VI MORGENDAGENS BÆREDYGTIGE INDUSTRI-PRODUKTION.

Bliv en del af holdet

I EnergySolution siger vi aldrig nej til den helt rigtige kandidat, der brænder for at nørde med optimering af miljø, produktion og energi. Vi sætter en dyd i at spille sammen som et team og levere løsninger af høj kvalitet. Det forventer vi, du har lyst til at være med til.

 

Få nyheder om jobs i EnergySolution

Hvis du følger os på LinkedIn, vil du blive underrettet, når vi søger kandidater. Vi søger ofte ingeniører og maskinmestre, så hold øje med jobopslag fra os. Hvis du sender en uopfordret ansøgning, så skal den stiles til Allan Thorhauge (send mail).

Hvis du vil læse hvordan vi behandler persondata i EnergySolution, kan du læse vores Cookie-, Persondata- & Privatlivspolitik.

Kim fortæller om udviklingsmuligheder

I videoen kan du høre Kim fortælle om kulturen i EnergySolution og de udviklingsmuligheder der er i forbindelse med kurser og certificeringer.

 

Sammen skaber vi morgendagens bæredygtige industriproduktion

Uanset om du er nyuddannet eller har mange års job-erfaring, kan vi få brug for dine kompetencer. Vi tilbyder en spændende karriere i en virksomhed, som hver dag arbejder for at skabe energieffektive løsninger til virksomheder som Carlsberg, AVK og Kamstrup.

 

Skal du være en del af holdet?

Det handler ikke kun om arbejde hos os. Vi ønsker, vores medarbejdere føler sig som en del af EnergySolution-familien. At de selv på en grå mandag morgen træder ind ad døren i på kontoret i Tilst eller Holstebro med et smil på læben og kan sige: Yes, endelig er det mandag!

 

Som vores kollega bliver du en del af

Kom med til temadag i EnergySolution

Vi holder løbende temadage og kundearrangementer om aktuelle emner.

Se video fra temadagen: Ny ISO50001 – praktik og nye retningslinjer, hvor vi havde en god dag med spændende oplæg fra både Irene Weyergang, Dansk Standard, PWC og Energistyrelsen samt gode spørgsmål fra virksomhederne, og hvor vi alle blev lidt klogere på den nye standard for energiledelse.

Kom med til julehygge i EnergySolution

Vi vender af og til tingene lidt på hovedet, så når vi inviterer vores medarbejdere til juleafslutning sidst på året, så er deres forældre og resten af deres familie selvfølgelig også inviteret.

Vi holder løbende hyggelige arrangementer for vores kollegaer og deres familier.

Bliv en del af holdet. Se vores ledige stillinger

 

Som vi skrev længere oppe på siden, så siger vi aldrig nej til den helt rigtige kandidat, der brænder for at nørde med optimering af miljø, produktion og energi. Så har vi ingen ledige stillingsopslag, er du selvfølgelig velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Allan Thorhauge (send mail).

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.