Job og karriere

5

Bliv en del af holdet. Se vores ledige stillinger

 

Vi leder løbende efter nye kollegaer, der brænder for at nørde med optimering af miljø, produktion, energi og bæredygtighed. Har vi ingen ledige stillingsopslag, er du selvfølgelig velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til HR-koordinator Kamilla Wingfield Grøn (send mail).

SAMMEN SKABER VI MORGENDAGENS BÆREDYGTIGE INDUSTRI-PRODUKTION.

Bliv en del af holdet

I EnergySolution siger vi aldrig nej til den helt rigtige kandidat, der brænder for at nørde med optimering af miljø, produktion, energi & bæredygtighed. Vi sætter en dyd i at spille sammen som et team og levere løsninger af høj kvalitet. Det forventer vi, du har lyst til at være med til.

Nedenstående to profiler er nogle vi ofte leder efter, så matcher du én af dem, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning - vi modtager også gerne praktikansøgninger indenfor begge områder.

  • Sustainability Specialist
    Vil du være med til at bidrage til videreudviklingen af bæredygtige tiltag med fokus på og værdi for fremtiden? Vi har travlt med at hjælpe vores kunder med en bred vifte af LCA-, GHG- og EPD-opgaver i produktionsindustrien. Som Sustainability Specialist kommer du med i hele processen fra tilbudsgivning til rapportering og dine opgaver bliver bl.a. EPD-beregninger, LCA-modellering, dataindsamling, analyse og rapportering.

  • Rådgiver og projektleder til grøn omstilling i industrien
    Vil du rådgive anerkendte industrikunder omkring grøn omstilling via energi-, miljø- og procesoptimering? Og er du en stærk projektleder, der kan kortlægge, definere og gennemføre tekniske projekter fra idé til implementering? Vi søger dig, der brænder for at gøre en grøn og positiv forskel for kunderne gennem energi-, drifts- og CO-besparelser.

Få nyheder om jobs i EnergySolution

Hvis du følger os på LinkedIn, vil du blive underrettet, når vi søger kandidater. Vi søger ofte ingeniører, maskinmestre og andre specialister inden for bæredygtighed og procesoptimering, så hold øje med jobopslag fra os. Hvis du sender en uopfordret ansøgning, så skal den stiles til HR-koordinator Kamilla Wingfield Grøn (send mail).

Hvis du vil læse hvordan vi behandler persondata i EnergySolution, kan du læse vores Cookie-, Persondata- & Privatlivspolitik.

Sammen skaber vi morgendagens bæredygtige industriproduktion

Uanset om du er nyuddannet eller har mange års job-erfaring, kan vi få brug for dine kompetencer. Vi tilbyder en spændende karriere i en virksomhed, som hver dag arbejder for at skabe energieffektive løsninger til virksomheder som Carlsberg, AVK og Kamstrup.

 

Skal du være en del af holdet?

Det handler ikke kun om arbejde hos os. Vi ønsker, vores medarbejdere føler sig som en del af EnergySolution-familien. At de selv på en grå mandag morgen træder ind ad døren på kontoret med et smil på læben og kan sige: Yes, endelig er det mandag!

 

Som vores kollega bliver du en del af

Temadage i EnergySolution

Vi holder løbende temadage og kundearrangementer om aktuelle emner.

Se video fra temadagen: Ny ISO50001 – praktik og nye retningslinjer, hvor vi havde en god dag med spændende oplæg fra både Irene Weyergang, Dansk Standard, PWC og Energistyrelsen samt gode spørgsmål fra virksomhederne, og hvor vi alle blev lidt klogere på den nye standard for energiledelse.

Julehygge i EnergySolution

Vi vender af og til tingene lidt på hovedet, så når vi inviterer vores medarbejdere til juleafslutning sidst på året, så er deres forældre og resten af deres familie selvfølgelig også inviteret.

Vi holder løbende hyggelige arrangementer for vores kollegaer og deres familier.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.