Få meget mere ud af energisynet

Energisyn_1096x896

HVAD ER  ENERGISYN?

Energisyn

Et energisyn er en kortlægning og analyse af virksomhedens energiforbrug. Der kan være mange økonomiske og miljørelaterede gevinster at hente ved et energisyn, da det giver et overblik over, hvor energien anvendes, og synliggør potentialet for energieffektivisering.

Loven forpligter store virksomheder og private institutioner til at få udført et uafhængigt energisyn efter en anerkendt standard hvert fjerde år. Man kan dog undtages fra kravet om energisyn, hvis man har et certificeret energiledelsessystem, hvor energisyn indgår som en del af ledelsessystemet.

På grund af lovkravet betragter enkelte energisynet som et nødvendigt onde og lægger blot energisynsrapporten i skuffen efterfølgende, men i virkeligheden er energisynet en fantastisk mulighed for at få gennemgået virksomhedens energipotentialer og komme i gang med en masse gode forbedringsprojekter - og et oplagt sted at begynde sin rejse mod grøn omstilling.

Vores dygtige energisynskonsulenter kan hjælpe jer med både energisynet, opdatere jer på de nyeste retningslinjer og sørge for at I får mest ud af energisynet.

Vi har lavet en kort film, der viser dig, hvordan du kan gøre en lidt bunden opgave til en strategisk fordel - og evt starten på jeres grønne omstilling.

 

Energisyn

Få en grønnere profil, lev op til EU-lovkravene, hiv besparelser hjem og styrk jeres CSR-profil. Vi sørger for, at jeres virksomhed høster de maksimale fordele af energisynet. Med et energisyn bliver jeres energiforbrug kortlagt, og I får overblik over, hvor der kan spares energi og penge. Og ved evt at indføre energiledelse sikrer I, at energien udnyttes bedst muligt år efter år.

Vi er godkendt til at udføre energisyn for industri- og erhvervsvirksomheder (etype A + B ).

 

Hvad er energisynet?

Hvert fjerde år skal store virksomheder som led i EU´s klimaplan foretage et energisyn, der har til formål at nedbringe CO2-udledningen. Men der er flere tilgangsvinkler til at løse den opgave, man kan leve op til minimumskrav, eller man kan sørge for at gøre en bunden opgave til en strategisk grøn investering. Vi foretrækker den sidste mulighed.

 

Hvem er omfattet af energisynet?

Virksomheder med over 250 ansatte eller som har en årlig omsætning på mindst 50 mio. euro og har en årlig balancesum på mindst 43 mio. euro samt små virksomheder, hvis de er ejet af en større international koncern.

 

Med vores energisyn får I

  • Grundig gennemgang af jeres maskiner, processer og udstyr
  • Overblik over energiforbruget
  • En konkret handlingsplan, der afdækker projekter hvor der kan spares energi og opnåes en grønnere profil
  • Dokumentering af jeres indsats
  • Evt. hjælp til implementering af projekterne

 

Vil du læse mere?

Energistyrelsen har udgivet en vejledning omkring energisyn, med en masse nyttige informationer. Du finder vejledningen hér.

TAG FAT I OS FOR MERE INFO ELLER ET TILBUD PÅ ENERGISYN 

JKI_1096x896

Jesper Kirkegaard

COO

+45 40 443 690
jki@energysolution.dk

MS_1096x896

Martin Raaby Skou

Founder & Senior Chief Consultant

+45 40 278 977
ms@energysolution.dk

ERS_1096x896

Erik Skjøth Sørensen

Projektleder & Seniorrådgiver

+45 53 382 135
ers@energysolution.dk

Har du mod på mere? Se vores relaterede emner og cases

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.