Deltag i et af vores lyn-webinarer og bliv klogere på klima- & energioptimering

KOMMENDE DATOER FOR WEBINARER

Vi arrangerer løbende forskellige lyn-webinarer (varighed 30-45 min), om aktuelle emner, som vi oplever at flere af vores kunder har spørgsmål til. På de korte webinarer bliver du opdateret på de vigtigste problemstillinger og du får mulighed for at stille spørgsmål om emnet.

Energiledelse - Ledelsens værktøj til kontinuerte gevinster for virksomheden og klimaet

27. august kl.9 – 9.45.

(Gratis at deltage)

På dette 45 minutters webinar får du forståelse for de værdier, som energiledelse kan give både din virksomhed og klimaet.

Webinaret giver dig viden om, hvad energiledelse kan bidrage med til virksomheden, medarbejderne, samarbejdspartnerne og klimaet - ikke som en éngangsforestilling, men som kontinuerte gevinster. Og viden om, hvad det indebærer, og hvordan du kommer i gang.

Tilmeld dig her
Energildelse_webinar

Klimakrav fra kunder - hvordan kan du som SMV håndtere det?

29. august kl.10 – 10.30.

(Gratis at deltage)

På dette 30 minutters webinar får du en kort introduktion til klimaregnskaber og en trinvis guide til udformning af klimaregnskaber.

Vi kigger om bag klimaregnskabet og giver et overblik over de datapunkter, som det er vigtigt at have styr på og, vi giver vores bud på, hvad du skal spørge dine egne leverandører om for at komme i gang med at arbejde med klimadata.

Tilmeld dig her
Webinar_klimakrav-fra-kunder-1096x896-3

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.