Deltag i et af vores lyn-webinarer og bliv klogere på jeres energioptimering

KOMMENDE DATOER FOR WEBINARER

Vi arrangerer løbende forskellige lyn-webinarer (varighed 30-45 min), om aktuelle emner, som vi oplever at flere af vores kunder har spørgsmål til. På de korte webinarer bliver du opdateret på de vigtigste problemstillinger og du får mulighed for at stille spørgsmål om emnet.

Hvordan sikrer I, at jeres produkter imødekommer fremtidens forventninger og krav om bæredygtighed?

18. august kl. 9-9.30 

(gratis at deltage)

Deltag i webinaret og find ud af hvordan LCA (Life Cycle Assessment) og CCF (Corporate Carbon Footprint) kan hjælpe jeres organisation til at arbejde målrettet med reduktion og optimering i forhold til klima- og miljøpåvirkninger og hvordan I kan anvende det som konkurrenceparameter samt til optimering af jeres produkter.

Tilmeld dig her
LCA_1096x896

Få en kort intro til den nye energieffektiviseringsordning for overskudsvarme (EFO) og bud på hvordan I kommer i gang med at afsætte overskudsvarme. 

31. august kl.9 – 9.30.

(Gratis at deltage)

Reglerne for udnyttelse af overskudsvarme er nu endelig besluttet ved lov og det giver en række nye muligheder for et grønnere Danmark.

Få en kort intro til ordningen på dette 30 min webinar og forstå mulighederne med EFO.

Tilmeld dig her
Overskudsvarme_1096x896

Hvorfor er CO2-kortlægning så vigtigt?

11. august kl. 9-9.45 

(gratis at deltage)

Giv os 45 min af din tid – så fortæller vi dig hvorfor CO2-kortlægning er super relevant, ikke kun for store virksomheder, men også for SMV’er og vi giver dig flere gode grunde til, at du ikke har lyst til at komme for sent i gang med denne opgave.

Tilmeld dig her
Hvorfor-er-co2-kortlægning-så-vigtigt_1096x896

Industriel gaskonvertering - hvad er der af muligheder?

17. august kl.9 – 9.45.

(Gratis at deltage)

Går I med tanker om at konvertere væk fra gas i jeres virksomhed?

En lang række faktorer gør, at tiden er inde til at sætte turbo på processen med at nedbringe eller konvertere jeres virksomheds gas-forbrug.

Kom med på lyn-webinar, hvor vi vil præsentere forskellige standardkoncepter for elektrificering af gas-forbrug i processer/ opvarmning og kort komme ind på de tilskudsmuligheder der er med erhvervspuljen p.t. til konvertering/elektrificering.

Tilmeld dig her
Gaskedel_1096x896

Energioptimering -
vejen til grøn omstilling & økonomiske besparelser

25. august kl. 9-9.30 

(gratis at deltage)

Kom med på dette 30 minutters webinar og hør om vigtigheden af og tilgangen til at arbejde kontinuerligt med energioptimering.

På webinaret vil vi give dig forståelse for hvordan energioptimering understøtter både den grønne agenda, konkurrenceevnen og arbejdsmiljøet. Og fortælle dig hvordan du konkret kan tilgå arbejdet med energioptimering i din virksomhed.

Tilmeld dig her
Webinar_energioptimering_1096x896

Få styr på tilskudsmulighederne til energirenovering af bygninger & procesoptimering i virksomheder

10. august kl.9 – 9.45.

(Gratis at deltage)

Find ud af hvordan man får tilskud til projekter gennem Energistyrelsens erhvervspulje, på blot 45 min.

Kunne du tænke dig at blive lidt klogere på den nye erhvervspulje, hvorfra virksomheder kan få tilskud til energirenovering af bygninger samt procesoptimering i virksomheder? Den nye ordning åbnede op d.1. oktober 2020 og kører frem til 2029 og den adskiller sig på flere områder fra den gamle ordning.

Tilmeld dig her
Webinar2_1096x896

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.