Deltag i et af vores lyn-webinarer og bliv klogere på klima- & energioptimering

KOMMENDE DATOER FOR WEBINARER

Vi arrangerer løbende forskellige lyn-webinarer (varighed 30-45 min), om aktuelle emner, som vi oplever at flere af vores kunder har spørgsmål til. På de korte webinarer bliver du opdateret på de vigtigste problemstillinger og du får mulighed for at stille spørgsmål om emnet.

Klimakrav fra kunder - hvordan kan du som SMV håndtere det?

27. februar kl.10 – 10.30.

(Gratis at deltage)

På dette 30 minutters webinar får du en kort introduktion til klimaregnskaber og en trinvis guide til udformning af klimaregnskaber.

Vi kigger om bag klimaregnskabet og giver et overblik over de datapunkter, som det er vigtigt at have styr på og, vi giver vores bud på, hvad du skal spørge dine egne leverandører om for at komme i gang med at arbejde med klimadata.

Tilmeld dig her
Webinar_klimakrav-fra-kunder-1096x896-1

LCA - fordele, effektiv udarbejdelse og operationalisering

28. februar kl.10 – 10.30.

(Gratis at deltage)

I forbindelse med klima- og miljøkortlægninger af produkter kan man efterhånden ikke komme uden om begrebet og metoden LCA. Men hvad dækker akronymet helt præcist over? Hvorfor er det så vigtigt at forstå og bruge aktivt?

Og hvordan kan man som SMV eller større virksomhed på mest effektiv vis udføre LCA'er og bruge dem strategisk til at kommunikere og sænke klima- og miljøpåvirkningen af ens produkter. Alt dette bliver du kort introduceret for på dette 30 minutters webinar.

Tilmeld dig her
Webinar LCA

Energiledelse - Ledelsens værktøj til kontinuerte gevinster for virksomheden og klimaet

5. marts kl.9 – 9.45.

(Gratis at deltage)

På dette 45 minutters webinar får du forståelse for de værdier, som energiledelse kan give både din virksomhed og klimaet.

Webinaret giver dig viden om, hvad energiledelse kan bidrage med til virksomheden, medarbejderne, samarbejdspartnerne og klimaet - ikke som en éngangsforestilling, men som kontinuerte gevinster. Og viden om, hvad det indebærer, og hvordan du kommer i gang.

Tilmeld dig her
Energildelse_webinar

Få styr på tilskudsmulighederne til energirenovering af bygninger & procesoptimering i virksomheder

6. marts kl.9 – 9.45.

(Gratis at deltage)

Find ud af hvordan man får tilskud til projekter gennem Energistyrelsens erhvervspulje, på blot 45 min.

Kunne du tænke dig at blive lidt klogere på den nye erhvervspulje, hvorfra virksomheder kan få tilskud til energirenovering af bygninger samt procesoptimering i virksomheder? Den nye ordning åbnede op d.1. oktober 2020 og kører frem til 2029 og den adskiller sig på flere områder fra den gamle ordning.

Tilmeld dig her
tilskud_webinar

Hvorfor er CO2-kortlægning så vigtigt?

12. marts kl.9 - 9.45 

(gratis at deltage)

Giv os 45 min af din tid – så fortæller vi dig hvorfor CO2-kortlægning er super relevant, ikke kun for store virksomheder, men også for SMV’er og vi giver dig flere gode grunde til, at du ikke har lyst til at komme for sent i gang med denne opgave.

Tilmeld dig her
CO2_webinar

Bliv klogere på EPD'er (miljøvaredeklarationer)

20. marts kl.9 – 9.45.

(Gratis at deltage)

På dette 45-minutters webinar guider Jesper Kokborg Lassen dig gennem, hvad en EPD er samt, hvilken betydning en EPD kan have for din virksomhed og den grønne omstilling.

Et webinar særligt for dig, der får krav fra dine kunder om EPD’er eller som vil øge din forståelse af EPD’er og hvad de kan bruges til. 

Tilmeld dig her
EPD_webinar

Brug SBTi til at imødekomme kundernes klimakrav

26. marts kl.10 – 10.30.

(Gratis at deltage)

Flere og flere SMV’er oplever krav fra deres kunder om CO2-data og -målsætninger for reduktion. Men hvad betyder det i praksis? Og hvordan kan man som travl SMV imødekomme kundernes klimakrav på mest effektiv vis, så man forbliver den foretrukne leverandør nu og i fremtiden?

På dette 30 minutters webinar får du en kort introduktion til, hvordan du får blåstemplet og kvalitetssikret dit arbejde med klimadata og CO2-reduktion via SBTi-standarden.

Tilmeld dig her
SBTi-webinar

Energioptimering -
vejen til grøn omstilling & økonomiske besparelser

10. april kl.9-9.30 

(gratis at deltage)

Kom med på dette 30 minutters webinar og hør om vigtigheden af og tilgangen til at arbejde kontinuerligt med energioptimering.

På webinaret vil vi give dig forståelse for hvordan energioptimering understøtter både den grønne agenda, konkurrenceevnen og arbejdsmiljøet. Og fortælle dig hvordan du konkret kan tilgå arbejdet med energioptimering i din virksomhed.

Tilmeld dig her
Webinar_energioptimering

Klimaregnskab for viderekomne

17. april kl.9 – 9.30.

(Gratis at deltage)

På dette 30-minutters webinar guider Oliver Hede Fjellander dig gennem opbygningen af et effektivt klimaregnskab og udforsker, hvordan du dokumenterer retvisende reduktioner år efter år.

Et webinar særligt for dig, der vil skærpe din tilgang til klimaregnskabet og opnå tydeligere resultater.

Tilmeld dig her
Webinar_klimaregnskab-for-viderekomne

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.