Webinar

Klimakrav fra kunder - hvordan kan du som SMV håndtere det?

Mange oplever krav fra deres kunder om klimadata – måske hersker der lidt tvivl om, hvad de i virkeligheden efterspørger? Eller måske er du i tvivl om, hvordan du forholder dig til at skulle stille krav til dine leverandører som et resultat af dine kunders krav?

På dette webinar får du en kort introduktion til klimaregnskaber og en trinvis guide til udformning af klimaregnskaber. Vi kigger om bag klimaregnskabet og giver et overblik over de datapunkter, som det er vigtigt at have styr på og, vi giver vores bud på, hvad du skal spørge dine egne leverandører om for at komme i gang med at arbejde med klimadata. 

Webinaret vil give dig:

  • Kort intro til klimaregnskaber
  • Trinvis guide til udformning af klimaregnskaber
  • Overblik over vigtige datapunkter
  • Info om hvad du skal spørge dine leverandører om, for at komme i gang med arbejdet med klimadata

Kom med på vores gratis webinar: Klimakrav fra kunder - hvordan kan du som SMV håndtere det:

 

Tirsdag d. 27/2 2024 kl.10.00 – 10.30.

 

Du tilmelder dig via nedenstående kontaktformular. Det er gratis at deltage i arrangementet, men der er et begrænset antal pladser (efter først til mølle-princip). 

Webinar tilmelding - Klimakrav fra kunder (SMV)

Vilkår for deltagelse
  • Webinaret er udarbejdet til dig, der arbejder i/ejer en virksomhed som er interesseret i at arbejde med virksomhedens bæredygtighed og projekter vedr. procesoptimering inden for energi, miljø & produktion. 
  • Selvstændige konsulenter eller rådgivere (der arbejder for rådgivningsvirksomhed) kan anmode om en plads ved at skrive til kw@energysolution.dk.Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.