Optimering af energi og processer

 

 

Procesoptimering, indeklima og energireduktion er ikke nye discipliner – det har produktionsvirksomheder arbejdet kontinuerligt med gennem mange år. Men i takt med den grønne omstilling er optimering af processer, indeklima og energiforbrug blevet vigtigere end nogensinde i forhold til både klimaaftryk og konkurrenceevne.  
Erik_kvadratisk

 

Vi er på vej ind i en tid, hvor vi skal bruge mindre. Mindre energi. Færre ressourcer. Eller få mere ud af den energi og de ressourcer, vi bruger. Optimering er en vigtig brik i omstillingen til en virksomhed klar til fremtidens grønne krav. 

Her er vores hemmelighed
EnergySolution har en fast helhedsbaseret metode, vi arbejder efter, når vi rådgiver om procesoptimering, indeklima og energireduktion: Vi træder et skridt tilbage og flytter fokus fra det konkrete problem til den større sammenhæng ved at følge produktet og analysere flows gennem hele produktionsprocessen. Det er vores erfaring, at de største og mest langsigtede optimeringer og reduktioner  findes i den samlede produktionsproces og dens faktiske energibehov. 

Fra beregning til færdig løsning
Grøn omstilling er ikke en teoretisk øvelse, og derfor nøjes EnergySolution ikke med at analysere og beregne. Vi designer løsninger og tilbyder også den fysiske entreprise, så I er sikre på resultater. Når den nye løsning er i drift, dokumenterer vi til virksomhedens ESG-regnskab.

Konkret problemstilling? Book et gratis sparringsmøde.

iStock-1147932806

 

FÅ MERE VIDEN - KOM MED TIL WEBINAR

LØSNINGER - VORES EKSPERTISE OMRÅDER 

SÅDAN HAR VI HJULPET ANDRE VIRKSOMHER

Konkret problemstilling? Gratis sparringsmøde.

Vil du gerne vende en konkret problemstilling 
indenfor energi- eller procesoptimering med en 
ingeniør/maskinmester?
Få et sparringsmøde, hvor vi diskuterer 
problemstillingen og lærer hinanden at kende.