ENERGI-

AFGIFTER

 

 

energiafgifter_1096x896

 

FIND RUNDT I AFGIFTSJUNGLEN OG SPAR PENGE

 

Det er de færreste virksomheder, som forstår alle kroge af elafgiftsloven eller gasafgiftsloven. Og jeres virksomhed kan ende med at få et rap over nallerne fra Skat, hvis der ikke er styr på energiafgifter og godtgørelse. Ifølge loven på området har jeres virksomhed ret til godtgørelse fem år tilbage. På samme måde kan Skat også opkræve afgifter med tilbagevirkende kraft, hvis afgifter og godtgørelse er indberettet forkert.

Så der er både mange penge at hente og store beløb at spare, hvis man kender reglerne. Vi er specialister i energiafgifter, og vi sørger for, I indberetter de korrekte oplysninger til Skat og får de refusioner, I er berettiget til.

MÅLING AF ENERGI:
Hvordan jeres virksomhed bruger energien, har afgørende betydning for, hvad I betaler i afgifter. I mange tilfælde skal man være i stand til at adskille energien, så det kan ses, hvad der for eksempel er rumvarme og procesenergi for at opnå godtgørelse. Her er målere et værktøj. Vi foretager energimålinger og hjælper med korrekt registrering.

Viden om energiafgifter og godtgørelse danner også grundlag for vores business cases – især hvis projektet drejer sig om anvendelse eller salg af overskudsvarme.

DET KAN BETALE SIG AT UDNYTTE OVERSKUDSVARME:
Selvom der kan være afgifter forbundet med at udnytte overskudsvarme, så kan det ofte betale sig at genanvende varmen andre steder i produktionen. Vi rådgiver og laver projekter, hvor overskudsvarme bliver solgt eller genanvendt internt i virksomheden. Her kan vi visualisere med beregninger, hvad det kommer til at betyde for virksomheden – også i forhold til afgifter.

GUIDE OMKRING ENERGIAFGIFTER
Vi har allieret os med revisionsvirksomheden Beierholm, der hvert år udarbejder en stor afgiftsguide, der giver dig et godt overblik over de aktuelle afgiftssatser og dine muligheder for godtgørelse. Den kan du hente hér.

Oplever I lignende problemstillinger?

Ønsker I at blive rådgivet omkring afgiftsreglerne, er I mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lige netop jeres behov. Vi tilbyder alt fra generel rådgivning ift. energi- og procesoptimeringer til 360°-projekter.

  Mød vores hold af rådgivere

 

Hør hvad vi kan gøre for jer

JKI_1096x896

Har du mod på mere? Se vores relaterede emner og cases.

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.