OM ENERGYSOLUTION

 

 

Om EnergySolution

HVEM ER VI? 

 

DET GØR VI FOR DIG

Fremtiden tilhører dig, der både har fokus på forretning og bæredygtighed.

Vi sørger for, at du kan blive klædt på til den fremtid. Vi har den tekniske ekspertise, der skal til for at omstille din produktion, så du BÅDE letter fodaftrykket på planeten OG sænker dine omkostninger.

Samtidig hjælper vi dig med at registrere og dokumentere dine reduktioner, så du kan styre og optimere på dine systemer og vise dine stakeholders, at du forpligter dig på ansvarlig vækst.

Vi opererer på tværs af din virksomhed. Vi rådgiver direktionen om strategi og energiplanlægning og om CSR og compliance. Og vi laver konkrete planer, som vi hjælper dig med at rulle ud, både når det gælder projektledelse, projektering, entreprisestyring og dokumentation. 

Vi vil være din partner i grøn omstilling - både mht. reduktion af klimaaftryk generelt og med den praktiske gennemførelse og dokumentation af de projekter der skal til. Du får én samarbejdspartner, som står på mål for ekspertviden, handleplaner og effekter. Vi stiller vores ES-Portal til din rådighed, så du løbende kan se, at vi holder, hvad vi lover.
 
Vi kan bistå alle kunder med bæredygtighedsrådgivning, men har vores spidskompetence på E’et i ESG (altså energi/klima). Vi trækker på andre af markedets mest specialiserede rådgivere, når det kommer til S (sociale) og G (governance). 
 
Hvis du har en enkeltstående teknisk udfordring i din virksomhed eller på dine produkter (f.eks. EPD), bistår vi dig også gerne med det. Vi har en holistisk tilgang, så selvom det er et afgrænset projekt, vil vi stadig se udfordringen i en større (teknisk) sammenhæng.


MERE OM OS

Her i EnergySolution er vi rådgivende ingeniører med speciale i energi og grøn omstilling; og især samspillet herimellem.

Siden 2012 har vi hjulpet en lang række større industrivirksomheder med at lette deres klimaaftryk. Vi har vist, at vi kan optimere produktionen, så du sparer ressourcer og reducerer dine omkostninger, og så du både værner om klimaet og miljøet og om din økonomi. 

Vi hjælper dig med at optimere din virksomhed, så du sparer på energien, bidrager til den grønne omstilling og letter dit klimaaftryk. 

Vi måler og analyserer på din virksomheds systemer og processer - og kortlægger dit fodaftryk fra selskabsniveau til produkt- og serviceniveau. 

Vi sørger for, at du bruger mindre og grønnere energi, bruger mere skånsomme råvarer og producerer mindre spild. Vi samtænker og integrerer aktiviteterne, så helheden fungerer optimalt. 

Endelig sørger vi for, at du kan dokumentere dine reduktioner og dit klimaaftryk over for myndigheder, kunder og samarbejdspartnere. 

For os handler grøn omstilling om klima og miljø, men også om økonomi. Løsninger skal have indtænkt alle tre parametre. Derfor anbefaler vi dig altid den løsning, der bedst kan betale sig over tid. 

Vi tager ansvar. Derfor nøjes vi nødig med at give gode råd, men foretrækker at følge arbejdet til dørs, indtil vi kan se, at det, vi gør, virker. Og derfor er det os, der står ansigt til ansigt med dig, også når der er underleverandører med i projekterne. 

Hos os tror vi både på det hele menneske og på samspillet mellem ”nørder”, der får lov til at fordybe sig i deres specialer for hele tiden at forfine detaljerne, og generalister, der orienterer sig bredere og tager udgangspunkt i kundernes behov. 

Vi tror på medarbejdernes udstrakte frihed til at gøre det, de er bedst til, og vi tror på samarbejde og work-life balance Derfor kan vi kun bruge ledere og medarbejdere, der bekymrer sig om, om vi har det godt sammen og bliver klogere.

Min filosofi har fra begyndelsen været, at vi skulle løfte niveauet i rådgiverbranchen fra at optimere på enkelte komponenter til optimering af sammenhængen mellem komponenterne. Fx kan selv det mest optimale køleanlæg være unødvendigt, hvis produktion i stedet kan designes uden køl.
Martin Raaby Skou
Stifter af EnergySolution
MS_558X683

Om-os_ERS_896x1096

 

MØD VORES TEAM  

Vores mangfoldighed i uddannelse, kompetencer og personprofiler gør os til et stærkt hold af nørder, der altid brænder for at gøre tingene bedre. Vi udvikler løsninger i fællesskab, fordi vi mener, at faglig kompetent sparring er en forudsætning for det bedste resultat.

 

Mød vores team

Har du mod på mere? Se hvad vi har gjort for andre!

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers og få viden, holdning og handling om hvad EnergySolution også vil kunne gøre for jeres virksomhed.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.