Webinar

Energiledelse - ledelsens værktøj til kontinuerte gevinster for virksomheden og klimaet

 

At holde fokus på energiforbruget har måske aldrig været så relevant som i disse tider. Fokus på energiforbrug og reduktioner er godt for virksomhedens økonomi - og godt for miljøet.

Energiledelse er et ledelsesredskab, som sikrer kontinuert arbejde med energirelaterede optimeringer, og de afledte fordele. Metoderne minder om Lean tankegangen – jagten på tab og spild er central – og fokuserer på at komme rundt i alle krogene, og gøre det med jævne mellemrum.
Den holistiske tilgang til arbejde med optimeringer inden for både teknik, processer, adfærd og rapportering bliver designet til indarbejdelse i virksomhedens daglige rutiner.
Derved bliver det ikke en træls klods om benet, men en fast del af arbejdsmetoderne, som kontinuert bringer forbedringer.

Webinaret vil give dig forståelse for:

  • Fordelene ved at implementere energiledelse
  • Hvad energiledelse er
  • Hvordan det implementeres
  • Hvordan det kontinuert kan bidrage med forbedringer

Kom med på vores gratis webinar: Energiledelse - ledelsens værktøj til kontinuerte gevinster for virksomheden og klimaet:

 

Tirsdag d. 27/8 kl.9.00 – 9.45.

 

Du tilmelder dig via nedenstående kontaktformular. Det er gratis at deltage i arrangementet, men der er et begrænset antal pladser (efter først til mølle-princip). 

Webinar tilmelding - Energiledelse

Vilkår for deltagelse
  • Webinaret er udarbejdet til dig, der arbejder i/ejer en virksomhed som er interesseret i at arbejde med virksomhedens bæredygtighed og projekter vedr. procesoptimering inden for energi, miljø & produktion.
  • Selvstændige konsulenter eller rådgivere (der arbejder for rådgivningsvirksomhed) kan anmode om en plads ved at skrive til kw@energysolution.dk.Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.