1 min read

EnergySolution har tilsluttet sig UN Global Compact

Featured Image

I EnergySolution arbejder vi sammen med vores kunder mod bæredygtighed og samfundsansvar, og vi har selvfølgelig også fokus på ”at tage vores egen medicin”.

Derfor er vi glade for at have tilsluttet os UN Global Compact, et internationalt FN-initiativ, som opfordrer virksomheder verden over til at indføre socialt og miljømæssigt ansvarlige politikker og retningslinjer, baseret på 10 principper indenfor menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.

Principper for god virksomhedsledelse, som vi i EnergySolution meget gerne forpligter os til at følge og til årligt at indrapportere omkring udviklingen af disse initiativer til UN Global Compact & andre der måtte have interesse.

Vi glæder os til at arbejde endnu mere med vores egen rejse mod grøn omstilling 🌏♻️🍀

Få mere at vide om UN Global Compact ved at besøge de Forenede Nationers Global Compact internationale hjemmeside: www.unglobalcompact.org eller deres danske hjemmeside: www.globalcompact.dk.

UN-Global-Compact_1200x627

 

1 min read

Baseline-indikatorer

𝐁𝐚𝐬𝐞𝐥𝐢𝐧𝐞𝐢𝐧𝐝𝐢𝐤𝐚𝐭𝐨𝐫𝐞𝐫 – har I styr på dem?

Vi snakker rigtig tit 𝐂𝐎𝟐-𝐮𝐝𝐥𝐞𝐝𝐧𝐢𝐧𝐠,...

Miljømarkedsføring

Ny kvikguide til virksomheder om miljømarkedsføring (endelig version)

I tvivl om hvornår I må kalde jeres produkter...

Velkommen til Jesper

Det er med stor glæde at vi byder velkommen til vores nye kollega Jesper Sørensen, der er ansat som senior programmør i...