1 min read

EnergySolution har tilsluttet sig UN Global Compact

Featured Image

I EnergySolution arbejder vi sammen med vores kunder mod bæredygtighed og samfundsansvar, og vi har selvfølgelig også fokus på ”at tage vores egen medicin”.

Derfor er vi glade for at have tilsluttet os UN Global Compact, et internationalt FN-initiativ, som opfordrer virksomheder verden over til at indføre socialt og miljømæssigt ansvarlige politikker og retningslinjer, baseret på 10 principper indenfor menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.

Principper for god virksomhedsledelse, som vi i EnergySolution meget gerne forpligter os til at følge og til årligt at indrapportere omkring udviklingen af disse initiativer til UN Global Compact & andre der måtte have interesse.

Vi glæder os til at arbejde endnu mere med vores egen rejse mod grøn omstilling 🌏♻️🍀

Få mere at vide om UN Global Compact ved at besøge de Forenede Nationers Global Compact internationale hjemmeside: www.unglobalcompact.org eller deres danske hjemmeside: www.globalcompact.dk.

UN-Global-Compact_1200x627

 

1 min read

EnergySolution har tilsluttet sig UN Global Compact

I EnergySolution arbejder vi sammen med vores kunder mod bæredygtighed og samfundsansvar, og vi har selvfølgelig også...

1 min read

klimaklar smv: Kom på bootcamp om CO2-måling

Hvordan kommer du i gang med at måle, reducere og rapportere din virksomheds CO2-aftryk? 🍀🌳♻️

Kom med når Dansk...

1 min read

Frokostpause med frisk luft, gåtur og indsamling af skrald

Vores medarbejdere har igennem længere tid haft en god vane med at få gået en tur i frokostpausen, så man lige kan få...