1 min read

Velkommen til Benedikte og Frederik

Featured Image

I går sagde vi hjertelig velkommen til to nye kollegaer; Benedikte Sofie Dalhoff Werk, der er ansat som rådgiver i Sustainability-teamet og Frederik Værum Olesen, der skal i praktik i Engineering-teamet.

Benedikte har en diplomuddannelse i Sustainable Business og kommer med en masse praktisk erfaring med at drive bæredygtighedsarbejde i Trykkeribranchen, da hun har været Head of CSR og ESG i Werks Grafiske Hus. Benedikte er også en del af Sustainable Change Makers og har fingeren på pulsen ift. bæredygtighedsområdet, der jo konstant er i udvikling. Hun skal samme med resten af Sustainability-teamet hjælpe vores kunder med strategisk bæredygtighedsrådgivning.

Frederik skal tilbringe de næste tre måneder i vores Engineering-team, som praktikant i forbindelse med hans uddannelse som maskinmester fra Aarhus Maskinmesterskole / Aarhus School of Marine and Technical Engineering og kommer til at hjælpe vores rådgivere med forskellige projekter indenfor energioptimering.

Vi glæder os meget til samarbejdet og er super glade for at få både Benedikte og Frederik med på holdet 🎉♻️🍀😊

#teamenergysolution #sustainability #bæredygtighed #energioptimering #procesoptimering #engineering
1 min read

EnergySolution bliver en del af NRGi

EnergySolution blev grundlagt med en stærk ambition om at bidrage til den grønne omstilling og hjælpe virksomheder med...

1 min read

Velkommen til Sebastian og Kristian

I fredags havde vi den store fornøjelse, at kunne byde velkommen til Sebastian S.-G. Rasmussen og Kristian Nikolaj...

1 min read

Velkommen til Siebren

I denne uge har vi budt hjertelig velkommen til Siebren Ruben Punt, der de næste 6 måneder er praktikant i vores...