1 min read

Velkommen til René

Featured Image

Velkommen til Senior Markedschef i EnergySolution – René Frederik Bjerregaard 🎉

Energioptimering er (også) bæredygtighed – og bæredygtighed er (ofte) energioptimering. Så behovet for vores rådgivning stort, og vi vil meget gerne dele vores viden i endnu højere grad.

Derfor byder vi de kommende måneder velkommen til 7 nye gode kollegaer. Første skud på stammen er vores nye Senior Markedschef René Frederik Bjerregaard, som både skal forstærke markedsindsatserne,
og indgå i salgsledelsen i EnergySolution.
 
Med en baggrund som HVAC ingeniør, ventilationsentreprenør og de seneste 9 år som chefrådgiver, afdelingsleder, bygherrerådgiver og senior markedschef i hhv. Sweco og Rambøll, har René alle forudsætninger for at hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere med både den tekniske og strategiske rådgivning, som er essensen af EnergySolutions rådgivning.

Vi tror på langsigtede parternskaber med vores kunder med udgangspunkt i strategisk planlægning af både energi- og bæredygtighedsambitioner og -mål, hvorefter vi i fællesskab sikrer disse målsætninger. Der sker gennem helt konkrete projekter, hvor EnergySolution også tilbyder den praktiske gennemførsel/entreprise og tilhørende dokumentation og løbende opfølgning. René vil være vores kunders partner i denne ambition, og dermed være med til at styrke "kundens rejse" med EnergySolution.

René bor i Viborg sammen med sin hustru Marie og deres børn Huxi og Nova på henholdsvis 6 og 9 år.

René er netop startet i EnergySolution (pr. 01.06.2023). Tag endelig fat i René Frederik Bjerregaard eller nogle af alle vores andre gode kollegaer

I de kommende uger vil vi fortælle om de næste spændende kollegaer, vi får med på holdet. Følg med… 😉
1 min read

Velkommen til Sebastian og Kristian

I fredags havde vi den store fornøjelse, at kunne byde velkommen til Sebastian S.-G. Rasmussen og Kristian Nikolaj...

1 min read

Velkommen til Siebren

I denne uge har vi budt hjertelig velkommen til Siebren Ruben Punt, der de næste 6 måneder er praktikant i vores...

Velkommen til Hossein

Vi er super glade for at kunne byde velkommen til Hossein Nabavi, der er ny Projektleder & Senior Rådgiver i...