Jonas Junge Andersen

iStock-1173544006

JJA_1096x896_ny

 

Jonas Junge Andersen

 
Senior Rådgiver - Sustainability

 

+45 23 839 046
jja@energysolution.dk

Jonas er ansat i vores Sustainability-team som Senior Rådgiver. Han er uddannet fra statskundskab på Aarhus Universitet med speciale i CSR i en international kontekst, og har de sidste 10 år arbejdet med vejledning og rådgivning inden for grøn og cirkulær forretningsudvikling hos især små- og mellemstore fremstillings- og produktionsvirksomheder. 

Med sin baggrund i både den offentlige og private sektor har Jonas erfaring med at udvikle og drive både større og mindre projekter, der samtidig skaber gennemtænkt grøn omstilling og økonomiske gevinst. Han har særlig erfaring og kompetence i forhold til cleantech- og genanvendelsesbranchen samt den ordreproducerende plast- og metalindustri.   

Sin fritid bruger Jonas på at spille fodbold og guitar - det sidste dog på et lidt mere acceptabelt niveau, end det første (hans egne ord). Ellers nyder han at dyrke de fleste former for sport - og især, hvis der er en bold involveret. Og endelig er det værd at bemærke, at Jonas er passioneret Liverpool-fan. 

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.