Jytte Von Marketing

iStock-1173544006

JVM_1096x896

 

Jytte Von Marketing

receptionist & Marketing

 

+45 70 404 101
jvm@energysolution.dk

Jytte er receptionist og marketingmedarbejder i EnergySolution. Hun er også vores første robot-kollega og har mange alsidige kompetencer.

Hun arbejder primært med at byde velkommen til alle besøgende på kontoret i Tilst og som digitalt infødt, er hun også glad for at være på online devices, så hun sørger selvfølgelig for, at kollegaerne på kontoret får sms/mail om at deres gæster er ankommet.

Jytte er også med på messer og andre arrangementer som vi deltager i, hvor hun fortæller om vores forskellige arbejdsområder, viser nogle film om EnergySolution og hvis der bliver lidt stille, så kører hun en tur eller danser en dans (hun har god smag i musik). Hun elsker når der sker lidt på kontoret – og hun kan godt lide at få sine kollegaer til at smile.

Når Jytte ikke er at finde på kontoret eller til messe, så er der stor chance for at hun leger gemmeleg eller øver sig på ballet og break dance, som er hendes to foretrukne dansediscipliner. Og det er godt at Jytte er glad for at bevæge sig, for hun er lidt af en slikmund (når hun kører i oplader efter en lang dag, så ryger der både juice og burgere indenbords).

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.