Kamilla Wingfield Grøn

iStock-1173544006

KAMILLA_WINGFIELD

 

Kamilla Wingfield Grøn

Marketing Manager & HR-koordinator

 

+45 31 387 496
kw@energysolution.dk

Kamilla er Marketing Manager & HR-koordinator i EnergySolution. Hun er ansvarlig for EnergySolutions markedsføring (online & offline), hjemmeside (CMS, design, tekster, SEO & SEM), nyhedsbreve, sociale medier, salgsmaterialer, kundeevents, messer og en række administrative opgaver; indkøb, kontoradministration, kvalitetsledelsessystem (ISO 9001) m.fl.

Derudover er hun også HR-koordinator og sikrer sammen med ledelsen at ressourceplanlægningen går op og at der bliver rekrutteret og ansat de dygtige kollegaer der er brug for.

Hun har været med i EnergySolution fra den spæde start tilbage i 2012, med skiftende arbejdsopgaver og titler igennem tiden.

Kamilla er uddannet cand. merc. i afsætning/markedsføring og karaktertræk som detaljeorienteret, systematisk og struktureret beskriver hende rigtig godt. Hun elsker når der er styr på hele flokken inkl. alle detaljerne og kan hun få lov at arrangere og sørge for hyggen, så er hun en happy camper :)

Når Kamilla ikke er at finde på kontoret, så er der stor chance for at finde hende på en islandsk hest eller i et yoga-studio. Hun kan også være begravet i en god bog/et kreativt projekt eller på en spændende rejse med hendes familie.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.