Michael Reventlow-Mourier

iStock-1173544006

MRM_1096x896

 

Michael Reventlow-Mourier

CEO

 

+45 50 722 000
mrm@energysolution.dk

Michael Reventlow-Mourier er CEO for EnergySolution og har pr. 1/6-22 overtaget rollen fra stifter Martin Raaby Skou, så Michael kan styrke EnergySolutions strategiske og kommercielle profil, med sin store erfaring og kompetencer indenfor ledelse, strategi og forretningsudvikling.

Michael har en baggrund som cand. merc.'er og kommer med +20 års erfaring som direktør i nogle af de stærkeste brands i bygge- og rådgiverbranchen, senest fra en stilling som Seniordirektør i Rambøll DK/Henning Larsen Arkitekter og før det som adm. direktør og partner i ERIK Arkitekter.

Han har solid ledelseserfaring og flere betydelige vækstrejser, som Michael først og fremmest har realiseret ved at udvikle stærke organisationer med klar strategisk retning, hvor kommercialisering, arbejdsglæde og engagement er fundamentet for vækst og udvikling.

Michael er drevet af "purpose" - at gøre en forskel; at være stolt og positiv for hvad vi bidrager med og skaber sammen; både for kunder, samfund og som en god arbejdsplads.

Men intet hus står uden et godt fundament, som Michael siger, så når han ikke er på kontoret eller hos kunderne, prioriterer han sin skønne familie og venner højt - og nyder at rejse, stå på ski og spille golf.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.