Oliver Hede Fjellander

iStock-1173544006

OHF_1096x896

 

Oliver Hede Fjellander

 
Specialist - Sustainability

 

+45 20 930 625
ohf@energysolution.dk

Oliver arbejder i vores Sustainability-team som Specialist, hvor han er fagansvarlig for vores klimaregnskaber, som er i overensstemmelse med relevante standarder fra GHG-protokollen. Han behersker alt fra udarbejdelse og verificering af klimaregnskaber til eksekvering af kompetenceforløb.
Uanset opgavens karakter insisterer Oliver på, at virksomheden efter forløbet skal være rustet til at fortsætte arbejdet med klimamæssig bæredygtighed.

Ud over klimaregnskaber har Oliver betydelig erfaring med at udføre produktkortlægninger som livscyklusvurderinger (LCA), som efterfølgende kan tredjepartsverificeres og dermed bruges som til ekstern markedsføring.


Med en baggrund som civilingeniør i Miljøteknologi fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) brænder Oliver for grøn omstilling. Han har taget del i talrige klimaregnskaber og har dermed opbygget ekspertise, der går ud over det sædvanlige. Oliver graver specielt dybt ned i virksomheders datagrundlag, da dette ofte er afgørende for videre initiativer og beslutninger. Han lægger vægt på at belyse dette tidligt i forløbene, hvilket giver virksomheder mulighed for maksimal udnyttelse af deres bæredygtighedsindsats med konkrete målinger af reduktioner.

I fritiden får Oliver brændt noget krudt af ved at dyrke flere forskellige sportsgrene, blandt andet løb, svømning, fodbold og klatring. Når Oliver så skal slappe af, kan det sagtens være med et strikkeprojekt i hænderne eller en god reality-serie på DR. Foruden det, så ved Oliver også en ting eller to om dyrkning af spiselige svampe og mikrogrønt.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.