René Frederik Bjerregaard

iStock-1173544006

RFB_1096x896

 

René Frederik Bjerregaard

senior markedschef

 

+45 22 451 942
rfb@energysolution.dk

René er Senior Markedschef i EnergySolution og han hjælper vores kunder og samarbejdspartnere med både teknisk og strategiske rådgivning.

Renés største drivkraft er at skabe værdifulde succesrige projekter for alle parter igennem indlevende dialog og fokuseret målrettet og bæredygtigt samarbejde.
Han er kundernes ambassadør og sikrer ”kundens rejse” i samarbejdet med EnergySolution.

René er en atypisk ingeniør der igennem sin karriere har arbejdet som rådgivende ingeniør, arkitekt, bygherrerådgiver og entreprenør, og har herigennem opbygget et stærkt og bredt tværfagligt fundament og kompetencer, samt en markant indsigt i alle projektets faser fra start til slut. Denne erfaring har givet ham en særdeles stærk forståelse for de tværfaglige grænseflader – tekniske såvel som bygningsmæssige - i alle projekter, og en god evne til at risikovurdere projekter og hurtigt skabe overblik i problemfyldte situationer.

René bor i Viborg med sin hustru Marie og deres børn Huxi og Nova samt deres flatcoated retriever Luca. Familie og venner betyder meget for René og han bruger meget af sin fritid med dem. Han nyder også at være ude i naturen.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.