OPTIMERING AF FJERNVARMENET

 

 

Hadsund-Fjernvarme_1096x896

OPTIMERING AF FJERNVARMENET

Foruden tilstanden af fjernvarmerørene så har de hydrauliske forhold mht. tryk og temperatur i fjernvarmenettet stor indflydelse på varmetabet i nettet og derved driftsomkostningerne. Et fjernvarmenet kan optimeres på mange måder. Udskiftning af rør, ændrede rørdimensioner og pumpekapaciteter, ændring af rørtræk samt temperaturstyring er alle tiltag, som kan give en energibesparelse i form af reduceret varmetab.

 

UDBYTTE:
Rørudskiftninger med samme  rørdimensioner er simple at regne på, men ændres der på dimensioner, rørtræk eller tryk og temperatur, bliver det hurtigt nødvendigt med mere komplicerede beregninger, som er uden for rækkevidde for de fleste forsyningsvirksomheder.

Vi har medarbejdere med mange års erfaring med fjernvarmenet og har de regnetekniske kompetencer til at løse komplicerede problemstillinger i fjernvarmenet, hvad enten det drejer sig om temperatur- og trykoptimering, ændringer i dimensioner og opkoblinger i nettet, kapacitetsberegninger eller analyse af kritiske forbrugere. Sammenholdt med vores andre kompetencer på energiområdet er vi derfor i stand til at være totalrådgiver for fjernvarmeselskaberne på den tekniske del vedr. beregning, businescase og energibesparelser. Vi har udført beregninger og lavet rådgivning hos Aars Fjernvarme, Kalundborg Forsyning, Hobro Varmeværk, Støvring Varmeværk, Hadsund Bys Varmeværk og mange flere.

Oplever I lignende problemstillinger?

Ønsker I også at optimere jeres fjernvarmenet, er I mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lige netop jeres behov. Vi tilbyder alt fra generel rådgivning ift. energi- og procesoptimeringer til 360°-projekter.

  Mød vores hold af rådgivere

 

Hør hvad vi kan gøre for jer

JKI_1096x896

Har du mod på mere? Se vores relaterede emner og cases.

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.