Webinar

LCA - fordele, effektiv udarbejdelse og operationalisering

Flere og flere virksomheder oplever en stigende efterspørgsel fra markedet og styrelser om at dokumentere klima- og miljøpåvirkninger. Samtidig udgør den beregnede miljøpåvirkning, hvad enten det er på produktniveau eller virksomhedsniveau i høj grad et større konkurrenceparameter end det hidtil har gjort når valget af leverandør eller produkt hos kunden skal træffes.

Lær hvordan LCA (livscyklusvurderinger, på engelsk: Life Cycle Assessment) i den forbindelse kan bruges til at kortlægge og dokumentere dit produkts klima- og miljøaftryk, hvordan LCA processen kan udføres effektivt og hvordan LCA'en kan bruges aktivt og strategisk til at sænke aftrykket af dit produkt og i sidste ende aftrykket fra din virksomhed.


Webinaret vil give dig:

  • Kort intro til LCA metoden
  • En trinvis guide til effektivt udarbejdelse af LCA'er
  • Forståelse for hvorfor LCA'en er et nødvendigt værktøj i kommunikationen af dit produkts klima og miljøaftryk
  • Overordnet forståelse for hvordan LCA'en kan bruges til at optimere og sænke dit klima- og miljøaftryk


Kom med på vores gratis webinar: LCA - fordele, effektiv udarbejdelse og operationalisering:

 

Tirsdag d. 4/6 kl.10.00 – 10.30.

 

Du tilmelder dig via nedenstående kontaktformular. Det er gratis at deltage i arrangementet, men der er et begrænset antal pladser (efter først til mølle-princip). 

Webinar tilmelding: LCA - fordele, effektiv udarbejdelse og operationalisering

Vilkår for deltagelse
  • Webinaret er udarbejdet til dig, der arbejder i/ejer en virksomhed som er interesseret i at arbejde med virksomhedens bæredygtighed og projekter vedr. procesoptimering inden for energi, miljø & produktion. 
  • Selvstændige konsulenter eller rådgivere (der arbejder for rådgivningsvirksomhed) kan anmode om en plads ved at skrive til kw@energysolution.dk.Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.