Webinar

Brug SBTi til at imødekomme kundernes klimakrav

 

På dette webinar får du en kort introduktion til, hvordan du får blåstemplet og kvalitetssikret dit arbejde med klimadata og CO2-reduktion. Med andre ord: Du får en indflyvning til, hvordan du sætter Science Based Targets (CO2-reduktionsmål) via SBTi-standarden, så du giver dine kunder lige præcis den CO2- og klimadokumentation som de efterspørger.

Måske dine kunder kræver at I laver klimaregnskab? Måske kræver de at I sætter reduktionsmål via SBTi? Hvis det lyder genkendeligt, så er dette webinar helt sikkert noget for dig.    

Webinaret vil give dig:

  • Kort introduktion til hvordan man arbejder med CO2-målsætning og -reduktion 
  • Præsentation af hvad Science Based Targets (SBTi) er
  • Overblik over, hvordan du sætter seriøse reduktionsmål som flugter med dine kunder forventninger

Torsdag d. 6/6 2024 kl.10.00 – 10.30.

 

Du tilmelder dig via nedenstående kontaktformular. Det er gratis at deltage i arrangementet, men der er et begrænset antal pladser (efter først til mølle-princip). 

Webinar tilmelding - SBTi

Vilkår for deltagelse
  • Webinaret er udarbejdet til dig, der arbejder i/ejer en virksomhed som er interesseret i at arbejde med virksomhedens bæredygtighed og projekter vedr. procesoptimering inden for energi, miljø & produktion.
  • Selvstændige konsulenter eller rådgivere (der arbejder for rådgivningsvirksomhed) kan anmode om en plads ved at skrive til kw@energysolution.dk.Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.