Webinar

Få styr på tilskudsmulighederne til energirenovering af bygninger & procesoptimering i virksomheder.

 

Find ud af hvordan man får tilskud til projekter gennem Energistyrelsens erhvervspulje, på blot 45 min.

Kunne du tænke dig at blive lidt klogere på den nye erhvervspulje, hvorfra virksomheder kan få tilskud til energirenovering af bygninger samt procesoptimering i virksomheder? Den nye ordning åbnede op d.1. oktober 2020 og kører frem til 2029 og den adskiller sig på flere områder fra den gamle ordning.

Kom med på vores gratis webinar: Få styr på tilskudsmulighederne til energirenovering af bygninger & procesoptimering af virksomhedert? 

Onsdag d. 29/5 kl.9 – 9.45.

Du tilmelder dig via nedenstående kontaktformular. Det er gratis at deltage i arrangementet, men der er et begrænset antal pladser (efter først til mølle-princip). 

Webinar tilmelding - Få styr på tilskudsmulighederne

Vilkår for deltagelse
  • Webinaret er udarbejdet til dig, der arbejder i/ejer en virksomhed som er interesseret i at arbejde med virksomhedens bæredygtighed og projekter vedr. procesoptimering inden for energi, miljø & produktion.
  • Selvstændige konsulenter eller rådgivere (der arbejder for rådgivningsvirksomhed) kan anmode om en plads ved at skrive til kw@energysolution.dk.Tilmelder du dig direkte i formularen uden at kontakte os først, forbeholder vi os ret til at afmelde din deltagelse.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.