Jesper Kokborg Lassen

iStock-1173544006

JKL_1096x896-1

 

Jesper Kokborg Lassen

 
Specialist - Sustainability

 

+45 30 735 180
jkl@energysolution.dk

Jesper er ansat som specialist i vores Sustainability-team, hvor han primært udarbejder miljøvaredeklarationer (EDP), for kunder der har behov for at få dokumenteret produkters klima- og miljøpåvirkninger - et område hvor han også er fagansvarlig. Derudover rådgiver han om optimering og reduktion af klima- og miljøpåvirkninger på produkt niveau ved hjælp af livscyklusvurderinger (LCA).

Gennem sit arbejde med LCA og EPD har Jesper opnået værdifuld erfaring inden for virksomhedskommunikation inden for klima- og miljøområdet og han holder sig skarpt opdateret på kommende EU-direktiver og nationale retningslinjer, især inden for byggeribranchen.

Jesper er civilingeniør inden for miljøstyring og bæredygtighedsvidenskab. Han har skarpe analytiske færdigheder, et stærkt overblik og gode evner til at forstå kundernes behov. Dette gør ham i stand til at skabe gennemsigtighed i rådgivningsprocessen og levere værdifulde løsninger.

Jesper har altid været vild med naturen, og derfor fylder den grønne omstilling også meget for ham, både ift. politik og samfund. Når Jesper ikke er at finde på kontoret, nyder han tiden med venner, eller findes i naturen hvor han vandrer og nyder bl.a. at besøge forladte steder. 

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.