INDUSTRIEL TØRRING

 

 

Industriel-tørring_1096x896

FORØG JERES PRODUKTKVALITET - OPTIMER JERES TØRREPROCESSER

Industritørring er en stor del af mange produktioner. Men meget tørreudstyr udnyttes ikke optimalt. Produktforringelser og tørring til overpris er nogle af resultaterne, når udstyr ikke er tilpasset selve produktionen. Det sker f.eks. hvis en tørrelinje kører med forskellige produkter, men er indreguleret efter det produkt, der skal tørres mest. De andre produkter risikerer at blive overtørret og miste produktværdi.

Ved at optimere sine tørreprocesser kan virksomheder opnå større produktværdi og mere ensartethed hele året rundt - helt uafhængigt af standen på produktets råmateriale.

Spraytørring, fluidbed, båndtørrer, tromletørrer og drycoater er blot nogle af de tørreprocesser, som vi tidligere har optimeret. Dermed er vi er i stand til at finde det rette tørreprincip i alle typer af produktioner. Vi har erfaring indenfor alle typer af tørring i forbindelse med produktion af blandt andet fiskepiller, træ, gær, vaskepulver, spegepølser, løg, asfalt, sand og tyggegummi.

Ved at undersøge produktions-flowet på baggrund af indsamlet og analyseret data, kan vi finde det rette setpunkt – de bedst muligt nøgletal.
Hvad enten der er tale om optimering af eksisterende tørreprocesser eller planlægning af nye, så gør vi det muligt for vores kunder at opretholde deres produktværdi.

UDBYTTE:

  • Oprethold den rette produktværdi og -vægt
  • Forøg produktmængden
  • Forøg produktkvaliteten
  • Reducer energiforbruget pr. kilo produkt
  • Udnyt jeres tørreudstyr optimalt
  • Undgå at tørre til overpris
  • Find fejl, fx overtørring - få målt og analyseret hele jeres produktionsflow

Oplever I lignende problemstillinger?

Ønsker I også at optimere jeres tørreprocesser, er I mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om lige netop jeres behov. Vi tilbyder alt fra generel rådgivning ift. energi- og procesoptimeringer til 360°-projekter.

  Mød vores hold af rådgivere

 

Hør hvad vi kan gøre for jer

TJ_1096x896

Har du mod på mere? Se vores relaterede emner og cases.

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers.

Kan vi hjælpe dig? Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.