Dokumentation og nye løsninger

 

 

Målinger og data er rygraden i den grønne omstilling og en stor, ny opgave for mange virksomheder. Data identificerer de oplagte indsatsområder og opfølgende målinger dokumenterer virksomhedens klimaaftryk og udvikling på området. Samtidig stiller myndigheder, kunder og samarbejdspartnere krav om ESG-data - som derfor nu er en præmis for at være i markedet. 
Sissel_kvadratisk

 

EnergySolution er specialister i at kortlægge CO2-udledning og øvrige ESG-data i komplekse virksomheder og værdikæder.

Data med konkrete ændringsforslag
Vores ambition er at fremme den grønne omstilling. Derfor indeholder vores løsninger ikke blot dokumentation for klimaaftrykket nu og her i form af klimaregnskaber, livscyklusvurderinger og miljøvaredeklarationer. Baseret på data giver vi også konkrete handlingsplaner for, hvordan virksomheden kan mindske sit aftryk fremover; enten indenfor egne mure eller gennem leverandøroptimeringer. Hvis ændringerne skal ske i jeres egen produktion, kan EnergySolution designe projektet samt stå for den fysiske entreprise, og således tage ansvar for hele processen og stå på mål for vores beregninger.

Sparringspartner og vidensbank
Grøn omstilling af en virksomhed kræver en langsigtet strategi, prioritering og plan for ændringerne, der hænger sammen med forretningsmål. EnergySolution er den strategiske sparringspartner, der altid er opdateret på myndighedskrav og nye teknologiske muligheder. EnergySolution sørger for, at virksomheden er opdateret og gerne lidt på forkant med udviklingen. 

Konkret problemstilling? Book et gratis sparringsmøde.

COLOURBOX57337772

 

FÅ MERE VIDEN - KOM MED TIL WEBINAR

LØSNINGER - VORES EKSPERTISE OMRÅDER

SÅDAN HAR VI HJULPET ANDRE VIRKSOMHEDER

SPARRING ELLER RÅDGIVNING - KONTAKT VORES EKSPERTER

Konkret problemstilling? Gratis sparringsmøde.

Vil du gerne vende en konkret problemstilling 
indenfor ESG med en ekspert?
Få et sparringsmøde, hvor vi diskuterer 
problemstillingen og lærer hinanden at kende.