Gør din virksomhed klar til en ny tid

 

 

Mange virksomheder står over for store ændringer, fordi de skal leve op til nye krav i en ny tid. Forretningsmodel og produktion skal opdateres til en bæredygtig tankegang, så vi kan producere varer i dag uden at lægge en stor efterregning til kommende generationer.  
Lars_kvadratisk

 

En investering, ikke en omkostning
Hos EnergySolution tror vi på, at fremtiden tilhører de virksomheder, der både har fokus på forretning og bæredygtighed.

Flyt fokus 
Nye løsninger kræver, at man tør træde et skridt tilbage og flytte fokus fra myndighedskrav og enkeltproblemer. I stedet skal man se på energi- og ressourceforbrug, samt CO2-udledning gennem hele værdisystemet - fra leverandør til kunde. For det er i helheden, man finder store besparelser og store muligheder for fremtidens forretning.  

Én rådgiver fra strategi til implementering
EnergySolution kan være din samarbejdspartner gennem hele den grønne omstilling af virksomheden. Fra forretningsstrategiske drøftelser og beregninger til konkrete ændringer og installationer til resultater, der kan ses i ESG-regnskabet og på bundlinjen. Og så sikrer vi samtidig at rapportering og regler er opfyldt.

Med den samme rådgiver gennem hele forløbet bliver strategi, bæredygtighedsrapportering, procesoptimering og energiindsatser tænkt sammen, så det samme arbejde ikke gøres flere gange og synergierne udnyttes.

Indledende dialog? Kontakt os

Figur Lars side uden baggrund beskåret

 

FÅ MERE VIDEN - KOM MED TIL WEBINAR

LØSNINGER - VORES EKSPERTISE OMRÅDER  

SÅDAN HAR VI HJULPET ANDRE VIRKSOMHER

SPARRING ELLER RÅDGIVNING - KONTAKT VORES EKSPERTER

Indledende dialog om jeres grønne omstilling?

Brug for input til jeres grønne omstilling og hvordan I bliver mere konkurrencedygtige? Få et sparringsmøde, hvor vi diskuterer 
jeres muligheder og lærer hinanden at kende.